Bas belt met Patricia Paay

Bas belt met Patricia Paay

Bas heeft al een paar keer proberen te bellen naar Patricia Paay. Na verschillende malen geprobeerd te hebben spreekt hij de voicemail in. Toch kan hij het niet laten om nog eens te bellen en heeft dan succes, ze neemt op!

Bas belt en Patricia Paay neemt op! Hij vraagt hoe het is en Patricia lacht. Het gaat goed antwoordt ze en zegt dat hij het voor elkaar heeft ze komt eraan. Bas antwoordt dat hij zich in gaat houden en zijn best ervoor zal doen. Patricia antwoordt wat er precies allemaal gebeurd vrijdag. Bas antwoordt dat het relaxt zal zijn met een muziekje en plus size modellen. Je kunt ook je bikini mee nemen. Patricia lacht, dat zal je wel willen he! Dat kost veel geld maar ik zal er zomers uitzien. Ook vraagt bas nog of hij de opening van zijn strandtent wil promoten. En dat wil ze wel doen. Daarna hangen de twee weer op. Bas zegt enthousiast joehoe! Dat hebben we ook weer gehad. Ook in de loods vertelt hij vol enthousiasme dat Patricia Paay komt. De bewoners vinden het ook heel leuk. Hoe zal de opening van Bas verlopen? Eindigt het weer in een zoen sessie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Wil at 14:20

    Is daar toestemming voor gevraagt? Was toch net besproken allemaal? Volgens mij heeft Bas een bord voor zn kop,. Patricia komt echt niet voor 100euro hoor.

  2. anneke at 12:51

    Dat ze nog komt dat begrijp ik niet ,en hij zal niks doen geloof jij het geloof ik het .
    Dat moet toch ook geld kosten ze doet het niet voor een zoentje met lap.
    Heeft Giorgio geld achter gelaten voor Naomi ,lijkt me sterk hij is zelf gek op geld .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *