Stefanie zit er doorheen

Stefanie zit er doorheen

Een rustig tropisch dagje in Utopia, we zagen Gabriëlle en Stefanie knutselen in de wellness en daar merkt Gabriëlle op dat er iets mis is met haar mede bewoonster. Zit ze er doorheen? Mis je het om met hem te babbelen vraagt Gabriëlle, die daar Rob mee bedoeld. Stefanie antwoordt een beetje sipjes dat ze de gesprekken met Rob wel mist. Volgens Gabriëlle moet ze dat gewoon bespreken met Rob. Je kan toch gewoon zeggen dat je jullie gesprekken mist? Gewoon zeggen hoe je er zelf in staat en dan zeggen van ik mis onze leuke gesprekken die wij hadden. That’s it! Maar of Stefanie dat ook gaat doen? Ze gaat gestaag verder met knutsleen en Gabriëlle benadrukt dat ze het maar even aan moet kijken…

Wat er verder nog gebeurd in Utopia? Er is hard gewerkt aan de akker. Rob had aangegeven dat het zonde is om niets te doen met die lap grond. In de felle zonnestralen werkte een aantal bewoners flink op het land. Dat hielden ze aardig lang vol tot de temperatuur te hoog op liep en een aantal een verfrissende duik namen in het zwembad. Naomi had nog een aantal klanten voor een fotoshoot en er waren nog wat mensen van de kringloop die oude kleren en karton op kwamen halen. Momenteel genieten de bewoners met name van het mooie weer. Bij meer nieuws komen we uiteraard bij je terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Toet at 23:58

    Ja af en toe gaan pa en moe naar de speeltuin toe.Je gaat niet met die gevoelens naar de buiten wereld toe.Ze heeft een vriend en dan doet ze dit .Dat mens spoort niet.Huilie huilie.Zonder die kippen kuif stelt ze niet voor.Welterusten het is heerlijk buiten.

  2. Toet at 15:55

    Schaamteloos om te zeggen dat ze iemand nodig heeft voor de seks.Kleine viespeuk.Neem me petje af voor Rob.Ik hoop dat hij haar van zich af blijft houden.Heb totaal geen respect voor vrouwen die zich zelf aanbieden.Het is ook net een dooie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *