Kleine conflict tussen Gabriëlle en Bjorn

Kleine conflict tussen Gabriëlle en Bjorn

De hitte, iedereen kent het wel mensen kunnen er ook prikkelbaar van worden. En dit was vanmiddag ook zo tussen Bjorn en Gabriëlle, er ontstond een klein conflict.

Normaal gezien kunnen Bjorn en Gabriëlle het wel met elkaar vinden maar vanmiddag toch iets minder. Gabriëlle is in de keuken bezig en vraagt zodra ze Bjorn ziet of hij misschien weet hoe het werkt met de beamer voor een spreker die binnenkort komt. Bjorn vraagt zich af of ze dat niet eerder had kunnen bedenken. Ja ik weet toch niet hoe dat werkt snauwt Gabriëlle terug. Ja antwoordt Bjorn zeg dat dan! Gabriëlle geeft aan dat Bjorn haar niet eens uit laat spreken en al gelijk begint te zeuren. Volgens Bjorn had ze het gewoon eerder moeten regelen. Dan hadden we een gratis beamer kunnen krijgen. Dan had je moeten bellen en dan even afwachten of het kan. Of misschien kan het wel niet maar nu moeten we huren. Dus dat kost weer geld waardoor we weer niks verdienen. Gabriëlle lijkt er klaar mee te zijn, danjewel voor je antwoord en informatie. Zonder je bijdehante antwoorden. Hou toch eens op met dat domme gelul schreeuwt Bjorn kwaad. Wat heb je vandaag joh?! Niks antwoordt Gabriëlle relatief rustig. Nou daar lijkt het anders wel op antwoordt Bjorn terug. Misschien is er wat met jou kaatst Gabriëlle terug. Met mij reageert Bjorn verbaasd. Weet je hoe blij ik ben, heb je de flyers gezien doelend op het evenement van 8 augustus? Ja antwoordt Gabriëlle die heb ik al een paar keer gezien vandaag ja. En als het aan jou ligt zie ik die vandaag nog tien keer of niet? Hoor je hoe je praat of niet vraagt Bjorn. Ga gewoon weg Bjorn zegt Gabriëlle terug, ze is er klaar mee. Bjorn besluit de keuken maar te verlaten, en praat nog wat in zichzelf. Gabriëlle hoort het en zegt wat zeg je Bjorn? Niks antwoordt Bjorn en Gabriëlle vraagt nogmaals wat hij nou zei. Later als Bjorn terug komt om wat af te wassen vraagt Gabriëlle of hij net pannenkoek tegen haar gezegd heeft. Ja antwoordt Bjorn, ik zei pannenkoek. Je hoorde het toch? De sfeer is weer gezellig in Utopia, zal het door de warmte komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *