Bjorn wil een selfie machine

Bjorn wil een selfie machine

Bjorn is druk bezig met het dance evenement wat hij aan het organiseren is en gepland staat op 8 augustus. Hij heeft het er druk mee en de voorbereidingen vorderen. Ook heeft hij een idee maar wil dat wel eerst overleggen met Naomi.

Bjorn wil namelijk een selfie machine op het terrein plaatsen. Maar wat vindt Naomi ervan? Deze machine kan mogelijk voor een inkomsten daling zorgen. Bjorn vertelt zijn plannen en al snel volgt er een motivatie. Kijk als je zoiets neerzet gaan mensen misschien sneller voor een herinnering. En voor foto’s met Utopianen komen dan bij jou. Naomi antwoordt het wel te snappen, maar haar inkomsten zullen ook minder worden. Ik wil het best eenmalig goedkeuren maar dan echt alleen tijdens dat festival. En ook wel omdat er volgens jou `1000 man komen. Dat kan ik nooit alleen aan. Bjorn zegt blij te zijn dat Naomi open staat voor het idee en voegt eraan toe dat hij nooit de intentie heeft om haar werk in de weg te staan. Daarom kwam ik het ook eerst aan jou vragen. Zal deze selfie machine een toevoeging hebben?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Merel at 12:23

    Wat een onzin! Iedere gast heeft wel een camere ed mee als ze daar komen. Waarom zou je er dan voor betalen net als die lelijke foto’s die Naomi maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *