Verjaardagspost voor Bas en Wim!

Verjaardagspost voor Bas en Wim!

De warme ochtend in Utopia is weer begonnen! En vandaag zijn er 2 bewoners jarig, namelijk Bas en Wim! Naomi is vanmorgen alweer vroeg uit de veren en nadat ze de keuken opgeruimd heeft loopt ze richting de brievenbus. Daar vindt ze een stapel post en verdeeld deze. Beide jarige heren zijn erg blij met bericht van het thuisfront.

Wim en Bas gaan op de bank zitten en begint te lezen. Het is nogal wat! Bas leest wat door en zegt sarcastisch dat hij niet emotioneel gaat worden op zijn verjaardag. Wim is wat stiller en horen we regelmatig lachen. De moeder van Wim heeft de krant gehaald zo vertelt hij tegen Bas. Ook Bas krijgt grappige kaarten waar hij hard om moet lachen. Bas is zo door zijn post heen maar Wim is nog bij de eerste brief. In de tweede brief zitten verschillende foto’s van het thuisfront waar Wim om moet lachen. Dit is echt fout horen we hem zeggen, vet cool! Bij zijn derde brief komen al snel wat traantjes. Als bas vraagt of hij emotioneel is zegt hij met een lach en een traan ja bijna! Wim vindt het wel bizar om het allemaal te lezen. Ook kijkt zijn nichtje naar Utopia om Wim te zien. Bas heeft inmiddels  een ander plekje gezocht. Hij gaat richting zijn bed en leest daar zijn laatste brief. Daar laat hij ook even een traantje en besluit daarna een sigaretje te roken. En Wim? Die is nog steeds bezig. Ook heeft hij post uit Amerika die hij later gaat lezen. Kortom de jarige mannen zijn verwend zo in het begin van de ochtend! Bas en Wim gefeliciteerd!   Zal er vanavond nog een feestje zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 21:18

    wordt de post voordat hun het zelf krijgen gelezen op wat er gebeurd of dat ze er stiekem geen geld instoppen ,er zal heel wat te vertellen zijn over wat BAS gedaan heeft

  2. Marja at 09:41

    Ja gefeliciteerd allebei. In ieder geval weer een aanleiding om flink te drinken vanavond, al hebben ze daar geen aanleiding voor nodig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *