Mark spreekt Bas aan

Mark spreekt Bas aan

In Utopia is het crisis en dat betekend dat er goed op geld gelet moet worden zoals Mark gisteren al in het centraal besprak. Omdat morgen de opening van de strandtent Baas Beach is besluit Mark Bas aan te spreken.

Mark zit er nu bovenop de kosten en aangezien er geen begroting is voor het openingsfeest gaat hij het gesprek aan met mede jarige bewoners Bas. Het wordt tijd dat je een begroting gaat maken adviseert Mark.  Misschien ben ik een zeikerd, maar ik moet echt alles gaan verantwoorden. Bas begrijpt het en antwoordt natuurlijk maak ik die begroting. Ik bereken hem dan voor 50 mensen. Misschien maken we dan toch wat winst. Mark hoopt het, als er maar genoeg gedronken wordt. Mensen moeten begrijpen dat het een opening is en dat elk verkocht drankje mooi meegenomen is. Hoe dan ook, we moeten even goed op de centjes letten. Mark gaat vervolgens verder met de financiën waar hij de actuele cijfers bestudeerd. Nadat hij klaar is gaat hij nog een keer naar Bas. Maak toch maar even een kostenanalyse want volgens mij gaat er veel te veel geld door Baas Beach. De hele voorraad moet ik weten, dat wordt dus tellen! Bas zal dus wat duidelijkheid moeten bieden. Zal Mark problemen tegen komen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 20:01

    Als die Bas zo door gaat,weg met die vent.Er is al genoeg stress in de loods.Bas ,is allen maar hoofd pijn.Er is geld in de loods vanaf Bas er is moet er op dat geld gelet worden .Kan toch niet.Als ik een tuin had ,had ik dat huisje Colinda wel gekocht. Het er mooi hoor .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *