Utopia nieuwtjes 2 juli

Utopia nieuwtjes 2 juli

Het Utopia nieuws van 2 juli vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Benjamin en Gabriëlle hebben gisterenavond nog een gesprek gehad over de dingen die ze willen doen in Utopia. Beiden willen een gedichtenbundel maken, maar elkaar niet in het vaarwater zitten. Wellicht zit er nog een samenwerking in?
  • Arjuna is in de loods geweest om te sporten ondanks het hete weer. Niet iedereen had even veel zin om te sporten door de hitte. Uiteraard heeft Gabriëlle zich wel ingespannen om nog meer kilo’s af te vallen.
  • Gina heeft een klant ze laat haar haren knippen in de kapsalon.
  • Gaby is druk in de weer met tekenen en schilderen.
  • Door het mooie weer zijn een aantal bewoners in het zwembad te vinden. Zo zien we Stefanie, Wim en Benjamin een duik nemen.
  • Verder is het extreem rustig en doen de bewoners het rustig aan in de hitte. Later komen we weer terug met meer nieuws!

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 20:05

    Ik ben zo trots op Gaby,die durft van alles te doen.Ga zo door met tekenen.God zal je de wijsheid geven en je prachtige dinges laten teken .Je blijft niet bij de pakken zitten je wilt en waar een wil is ,is een weg.Succes met wat je doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *