Gio over zijn verblijf in Utopia

Gio over zijn verblijf in Utopia

Wat vond Gio van zijn verblijf in Utopia? Voordat hij Utopia definitief verliet gaf hij nog een interview. We omschrijven het hier voor je zodat je het verhaal van de langst zittende Utopiaan nog eens terug kunt lezen.

Achtien maanden en dan ben je in één keer buiten dat is zo’n zieke, zieke mindf*ck. De eerste stappen buiten zijn erg onrealistisch. Het was mooi en ik denk er met heel veel goede herinneringen ana terug. Mijn eerste gevoel toen ik 18 maanden geleden het terrein op liep was echt van wauw dit is geweldig! Ik zag die loods staan en de koeien en ik dacht van dit is uniek om hier te zijn. Het is zo’n kans en dan ben je gekozen en zit je bij de eerste vijftien. Voor mij was het als kleine jongen al een droom om zoiets mee te maken als dit. Ik ben zo dankbaar dat ik hier 18 maanden heb mogen vertoeven. Dat blijft mij voor de rest van mijn leven bij. Met zoveel mensen samenleven geeft een speciaal gevoel waar je U tegen zegt. En dat is een hele fijne feeling. Mijn hoogte en diepte punten zijn heel lastig om in te vullen. Ik heb zoveel mooie dingen mee gemaakt! Dat je Utopiaan van 2014 wordt dat is natuurlijk geweldig! En dag één toen ik binnen kwam was ook een hoogtepunt. Ik heb met Joey ook heel veel dingen meegemaakt, hij heeft over mij heen gezeken. Dus een goede tip voor alle Utopianen die er nog inkomen pas op met drank! Mijn favoriete Utopiaan voor mij was Emil. Hij was een voorbeeld voor mij, het was een grote broer. Ik heb veel van hem geleerd, het was een topgozer en maatje tegelijk. Ik ga Naomi het meeste missen, dat was mijn maatje. In het begin had ik heel veel vrienden, en op een gegeven moment kreeg ik een fase dat ik me minder moest focussen op mensen. Dan krijg je veel verdriet als ze weg gaan. Mark ga ik toch ook wel missen, ik trok de laatste maanden toch wel naar hem toe. We waren maatjes en dat was toch wel super chill. Ik heb inderdaad verschillende romances gehad. Dat kan ik niet ontkennen! Ik ga Isabella zeer zeker spreken, we hebben toen afspraken gemaakt. Ieder zijn eigen ding doen, ik denk dat dat nog steeds goed zit. Hoe het met Naomi zit durf ik nog niet precies te zeggen. Als ze de poort uit loopt gaan we het allemaal zien. Dan kijken we wat het ons brengt. Ik heb Utopia verlaten omdat ik verder wil met mijn studie en misde mijn familie erg. Ook mijn zusje heeft morgen diploma uitreiking. Het was gewoon een combinatie van verschillende dingen. Ik had het nog wel langer vol kunnen houden maar ik hield in mijn achterhoofd dat ik weer ga studeren in september. Op een gegeven moment is de koek op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Merel at 01:36

  Ik wordt zo ontzettend moe van deze site! Als je het opzet regel het dan goed. Continu zegt die dat het geplaatst is en dan is het niet zo! Niet alleen bij mij overigens!

  Fiks het! Anders kan je er beter mee kappen!

 2. ah at 13:01

  Merel , ik ben met je eens dat Rob veel praat en weinig doet. Maar het is geen slechte vent. Effe de mouwen opstropen en aan slag gaan.

 3. Merel at 10:28

  Velen hebben commentaar op Stefanie, maar Gio en Joey konden er ook wat van. Beiden hebben ze lopen flikflooien met Marije terwijl ze een relatie hadden. Gio ook nog eens met Robin en Isabella toen hij nog een relatie had. Toen dat eenmaal over was kan hij zijn handen ehhh tong ook niet binnen houden bij een bezoekster tegenover Isabella.

  Rob moet eens wat gaan doen ipv praten hoe het wel en niet moet en kappen met Bas afkraken! Ga hem gewoon eens helpen luie donder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *