Gaby heeft succes met haar tekeningen

Gaby heeft succes met haar tekeningen

Omdat de financiële status in Utopia niet heel denderend is doen de bewoners er alles aan om geld binnen te krijgen. Daarom hebben de bewoners een uitdaging opgesteld om binnen een week 1000 euro te verdienen. Gaby lijkt succes met haar tekeningen te hebben. Want wanneer ze achter de laptop kruipt ziet ze een paar leuk mailtjes! Zo heeft ze één mailtje van een potentiële koper voor haar tekening. Met daarin gelijk een bod van 100 euro. Niet veel later opent ze nog een mailtje met daarin een ander bod voor een andere tekening. Hier wordt 35 euro in geboden waardoor ze dus een totaal bedrag van 135 euro binnen zal krijgen. Gaby is erg enthousiast en wil gelijk alles in werking stellen zodat de klanten mooie werken krijgen. Zo wil ze ook een mooie lijst maken en zal daar Wim hulp voor vragen.

Ook Bjorn is bezig met geld verdienen, hij wil tegeltjes maken met daar bepaalde quotes op. Er is alleen één probleem, het moet wel een mooi en net handschrift zijn. Daarom besluit hij Nicole om hulp te vragen. Het gaat om 6 tegeltjes om te kijken of het mogelijk een succes kan zijn. Nicole wil hem wel helpen maar benadrukt dat daar geen 1000 euro mee verdient kan worden. Bjorn antwoordt dat hij ook al zo ver was. Maar goed alle beetjes helpen zullen we maar zeggen!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 14:17

    Ik ben zo blij voor Gaby.Bjorn ,kan ook aan Gaby vragen .Als Gaby goed is in schilderen ,dan is haar handschrift ook goed.Ga zo goor Gaby,waar een wil is ,is een weg.Laat zien wat je in je hebt.

  2. Maria at 11:19

    Nicole wordt naar Bjorn toe al net zo negatief als Ivan, hij probeert iets te maken en te verkopen, wat gaat Nicole en Ivan doen om dingen te maken en te verkopen, Nicole, ik zou tegen jou willen zeggen, blijf een beetje jezelf wat meningen betreft en kijk niet met die grote ogen naar Ivan, je bent toch niet bang voor hem, of wel????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *