Is Naomi nog wel belangrijk voor de groep?

Is Naomi nog wel belangrijk voor de groep?

Rob en Naomi hebben een discussie gehad, het ging over de aanschaf van een mobiel foto apparaat waar Bjorn gisteren ook al sprak. Naomi is bang dat ze haar werkzaamheden als fotograaf niet tot nauwelijks meer uit kan voeren. Is ze dan nog wel belangrijk voor de groep?

Naomi denkt dat het de BV niet meer geld gaat opleveren als er een extra foto-apparaat komt. Ze heeft het gevoel dat niemand dan meer naar haar toekomt om een foto te laten maken, omdat zij meer geld vraagt voor een foto dan dat een foto in de photobooth gaat kosten. Rob denkt juist dat als Naomi serieus genomen wil worden als fotograaf, zij daar wel hogere prijzen voor kan vragen. Het kan altijd geprobeerd worden voordat ze zegt dat het niks is. Wat jij doet is unieker, bij jou gaan ze mét een Utopiaan op de foto, in de photobooth niet. Zo’n ding levert gewoon puur knaken op. Naomi antwoordt alweer een aanschaf, terwijl je al een fotograaf hebt. Het is iets wat je eigenlijk niet kan betalen, maar je doet het wel omdat het geld genereert. Je moet niet focussen op iets wat je al hebt en dan nog iets erbij kopen. Het is zo f*cking dom. Je kan dagenlang discussiëren met mij, maar ik ga echt niet van mijn standpunt af voegt ze eraan toe. Mark mengt zich in het gesprek. Ook hij denkt dat het kopen van een foto-apparaat goed kan zijn voor de BV omdat Naomi soms niet aan de vraag kan voldoen. Naomi eindigt het gesprek door te zeggen dat ze het prima vindt en ze het maar moeten proberen, maar ze blijft erbij dat ze bang is dat ze met het foto-apparaat voor niets zal rondlopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 12:30

  Naomi,het komt ervan er men vier tot vijf keren moeten vragen voor foto’s die jij hebt genomen.Neem een vb aan Gaby die probeert steeds meer Gaby blijft niet mij de pakken zitten.Dat is een goed vb ook voor je jeugd die kijkt .Foto’s die genomen worden moeten als het kan gelijk mee krijgen op op de gene zijn e-mail gemaild worden.Er wordt toch voor betaal.Of jullie drukken het zelfs af dan komen die mensen terug om ze op te halen .

 2. anneke at 10:49

  Een nieuwe kopen wat ik niet begrijp en dat heb ik al meer geschreven Waarom die bedrijven hun elke keer weer dingen geven het wordt nooit betaald zullen ze echt alles betalen bij de Mol om het programma door te laten gaan

 3. Tineke at 16:41

  Naomi is de laatste week lekker bezig met vanalles, ik kan me voorstellen dat ze baalt als er zo’n apparaat komt. Ik hoirde Ivan zeggen dat het haar “hobby” is, die neemt haar dus ook niet serieus.en Rob het maar hebben over geld verdienen, wat brengt hij binnen???

 4. Tineke at 15:56

  Ja Naomie dit moet wel, want de af gelopen markt was je of nergens te bekennen, of liep zo sloom mee dat de gene waar je mee op foto wou al weer in massa was verdwenen of hadden ze op andere manier weinig toe. Of je weigerde gewoon, nou gewoon is dat niet. Nou Naomie er zijn niet voor niets veel klachten over je binnen gekomen. Je bent laks.

 5. Maria at 15:14

  Misschien dat ze van Naomi s,avonds in Utopia eens wat opnamen van haar kunnen laten zien, wat ze zoal doet de hele dag, ik zie de meeste mensen op de bank zitten, in het zwembad of gewoon niks doen, er zijn er wel een paar die altijd bezig zijn.
  Naomi, kun je niet een beetje reclame maken als je in beeld bent, of mag dat niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *