Goudvis Blub arriveert in Utopia

Goudvis Blub arriveert in Utopia

Er is weer  van alles gebeurd in Utopia, we zetten het allemaal op een rijtje voor je zodat je weer up to date bent!

Yes we care kwam langs, en alle bewoners deden mee aan deze sessie van een uur. Eerst moesten de bewoners hun persoonlijke verhaal vertellen met hun doel en hoe ze uiteindelijk uit Utopia wilde vertrekken. En uiteindelijk worden er verschillende gezamenlijke doelen besproken. Ook worden er afspraken over gemaakt zodat de bewoners met deze doelen en opdrachten aan de slag kunnen gaan. Benieuwd wat er allemaal nog meer besproken is? Check dan onderstaande video’s. Scheelt ons weer typ werk :).

De bewoners hebben bezoek! Gisteren werd er per mail gevraagd of de bewoners op een vis wilde passen en dat lijkt nu te gaan gebeuren! Een jongen en zijn moeder komt het terrein op lopen met Blub de vis. Compleet met aquarium, planten en uiteraard de goudvis. De jongen geeft Bas uitleg hoe de verzorging van de vis moet de komende 5 weken.  En daarna krijgt hij een mooi plekje op de kast in de woonkamer. Vervolgens gaat het stel weer van het terrein af. De bewoners zijn verder alvast voorbereidingen aan het doen met betrekking tot opening van Baas Beach. De strandtent wordt officieel geopend. Mark werkt in Le Luifel alvast aan frietjes en de tap is aangesloten al zijn er wel wat problemen mee. Zal het vanavond allemaal goed komen?


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anna at 05:45

  Wat doet Rob eigenlijk in Utopia,ik heb hen nog nooit iets zien doen als praatjes hebben zuipen en roken wat mij betreft EXIT Rob!

  • Wil at 09:04

   Precies, hij kwam binnen en zou gaan masseren, hij weet niet eens wat dat is, idd hij komt om te ouwehoeren,bier en roken, exit met hem.

 2. Merel at 01:56

  Vissen zijn groepsdieren dus zielig helemaal alleen en ik denk ook dat die de pijp uit gaat. Wat een slecht idee. Wie brengt zijn huisdier daar nou heen! Stom idee van de regie duidelijk weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *