Opening Baas Beach in Utopia

Opening Baas Beach in Utopia

De opening van Baas Beach staat vandaag gepland, laten we hopen dat door de tropische temperaturen de winst mooi op zal lopen. Maar voordat de mensen kwamen moest er natuurlijk nog wel het een en het ander besproken worden in een centraal. Zo kwam de taakverdeling aan de orde en vertelt Bas wat er nog moet gebeuren. Ook moeten de bewoners van de Radler en Mexicaans bier afblijven, deze is voor de gasten gereserveerd. Inmiddels zijn de eerste gasten er al en de avond zal tot ongeveer 22:00 uur duren. Ook Patricia Paay is van de partij maar nog meer bekende Nederlanders zo komen de Rotjochies ook. Ook komen er nog plus size modellen en in totaal zijn er 46 kaarten verkocht. Momenteel zijn er eters voor Le Luifel en het feestje moet nog een beetje op gang komen. We zien nog weinig dans moves. Bas en Nicole staan achter de bar in Baas Beach en hebben het vrij druk. Er kan vanavond ook gezwommen worden, kosten hiervan zijn 1 euro per ticket. Ook worden er nog rondleidingen gegeven en volgt er uiteraard een fotoshoot met de plus size modellen. Uiteraard onder leiding van Naomi en Gabriëlle staat ook naast de andere modellen. Kortom het is gezellig, en mochten er nog spectaculaire dingen gebeuren zullen we dit bericht aanvullen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *