Bjorn en Rob hadden een conflict

Bjorn en Rob hadden een conflict

We gaan nog even wat uurtjes terug, net voor de opening van Baas Beach hadden Rob en Bjorn namelijk een conflict.

In het kantoor wordt er druk overlegd over verschillende manieren om geld te verdienen. Wanneer Bjorn aangeeft dat hij niet veel tijd overheeft en druk is met organiseren van verschillende evenementen valt dat verkeerd bij Rob. Jij zegt wel dat je elke keer tot 4 uur doorwerkt maar ik geloof er niks van! Bjorn een beetje verontwaardigd van deze reactie antwoordt dat hij dan maar lekker naast hem moet komen zitten. Maar Rob ziet dat dan ook weer niet zo zitten. Hij vindt het maar verdracht dat Bjorn zo vaak en zo lang achter de laptop zit. Terwijl dat eigenlijk niet veel oplevert. En twijfelt ook of hij geen andere dingen doet dan werken. Als je tot 4 uur ’s nachts achter de laptop zit dan lijkt het alsof je iets doet. Je bent niet effectief en niet alleen achter de laptop. Alleen als je ziet hoe jij je eten opschept, praten, alles gaat langzaam! Ik vind je een showpony sluit hij zijn mening af en Bjorn besluit zijn frustraties bij Stefanie te uiten. Stefanie lijkt ook klaar met Rob te zijn want zij vindt de manier waarop hij met haar is omgegaan niet kunnen. Eerst een relatie kapot maken en daarna dikke vinger ik moet je niet. Het klopt gewoon niet! Volgens Bjorn is Rob een gigantische egoist die een verkeerd beeld heeft van zichzelf. Het ligt nooit aan hem, altijd aan een ander. Hij spiegelt zichzelf aan een ander. Eigenlijk is hij zelf niet zo’n snelle werker. Ik ben hier in ieder geval klaar mee. Pannenkoek. Maar beide heren besluiten het kort daarna weer goed te maken, Rob geeft zelf toe ook geschrokken te zijn van zijn aanval op Bjorn. Ik wil even sorry zeggen voegt hij eraan toe. Bjorn lijkt het te accepteren en de heren geven elkaar een high five. De twee lijken het niet zo goed met elkaar te kunnen vinden, volgt er binnenkort weer een confrontatie?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Marja at 10:43

  Walgelijke luiwammes is Rob. Alleen maar commentaar op anderen, maar werken ho maar. Kijk eens in de spiegel en geef commentaar op jezelf

 2. Maria at 20:59

  De mensen die je het minst ziet werken hebben altijd het meeste commentaar op anderen, Rob, wat doe jij zo de hele dag eigenlijk, behalve luieren en een relatie kapot maken, stond dat in het script.
  Stefanie, ik vind het gejank bij jou wat minder worden, nu nog helemaal afstand nemen van Rom.

 3. anneke at 20:05

  Rob die wat zegt tegen Bjorn laat hem zijn mond houden ,hij begon over de akker vandaag op tv en wat deed hij krantje lezen ,slapen op de trampoline , biertje tappen, roken op het bankje .
  En dan nog zeggen wat doe je je zit maar achter de computer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *