Problemen met Cola

Problemen met Cola

Bas en Gaby hangen samen een beetje op de bank als Wim erbij komt zitten met een verzoek…

We hebben geen gewone flessen cola meer. En vanavond voor die tour wil ik dan jouw flesjes verkopen, zegt Wim tegen Bas. Na een stilte antwoordt Gaby dat het haar niet handig lijkt aangezien Baas Beach vanavond ook open is en daarom heeft Bas zelf cola nodig. Wim begrijpt dat Bas de flesjes zelf nodig heeft, maar hij wil vanavond niet de hele tijd nee moeten verkopen wanneer de gasten om cola vragen. Wim is van mening dat het beter verkoopt als je twee verkooppunten hebt. Opnieuw valt er tijdelijk een stilte. Wordt de bar meegerekend in de 1K challenge? vraagt Bas. Ja antwoordt Wim. Bloedserieus zegt Bas dat Wim dan pech heeft. De kale timmerman schiet in de lach. Grappenmaker Bas, die ondertussen door Gaby wordt gekriebeld, verrekt geen spier. Hij legt uit dat hij gisteren zelf niets verdiend heeft met de opening van Baas Beach, en dat hij dit een goed moment vindt om nu eindelijk zelf eens iets te gaan verdienen. Bas vindt het eigenlijk wel praktisch dat alleen hij cola verkoopt. Dat is eigenlijk wel handig, dan kunnen ze ook zien wat ik nog meer verkoop aldus Bas. Wim snapt goed wat Bas bedoelt, maar lijkt er stiekem wel een beetje van te balen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Maria at 13:15

  Hoe komt het dat er geen cola meer is, hebben de bewoners alles opgedronken of is er te weinig gekocht, als dat zo is kun je het toch niet bij een ander weghalen, je moet tocht echt je zaakjes zelf goed op orde hebben en niet altijd van een ander afhankelijk zijn.

  • anneke at 13:52

   Alles moet gewoon gezamelijk in gekocht worden en uit een pot en ook in een pot gedaan worden
   Net wat ik al meer keer heb gezegt er moet twee personen daar staan zo als we al meer keer hebben gezien Bas is niet te vertrouwen sorry Maria dat ik het weer zeg maar ik ben niet de enige die het schrijf

 2. Hortence at 12:41

  Bas,moet de cola gewoon geven .Alles is toch voor Utopia.Al dat geld is voor de kas van Utopia.Als jullie weer sporter hebben ,Ivan verkoop dar watermeloen en koude sinaasappelen.Schil die van te voren en laat ze koud .Dat verkoopt heel goed.Als je hebt gesport een sinas of een maderijm.watermeloen en banaan.Dat gaat verkopen en geen warme etend .Of laat een fruittent die dag komen.Jullie moeten wel 30% krijgen van wat die verkoopt.

 3. anneke g at 11:38

  Waarom wordt er niet alles in ene gekocht en verdelen bij beide tenten is toch handiger of is Bas bang dat er bij hem minder wordt verkocht of anders om het gaat toch in de gezamenlijke pot.
  Wat zijn Mark en Bas van plan om alles naar hun portemonee te brengen (hun eigen kassa), ze zijn toch ook van plan met dat zogenaamde deurwaarde geld achter te houden.
  Ik hoop echt dat er iemand die vandaag heen gaat het gaat vertellen tegen Ivan of Nicole of iemand die niet zo stiekem is die geld achter over drukt ik noem dit geen UTOPIA meer maar de Mark en Bas show

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *