Utopia nieuwtjes 4 juli

Utopia nieuwtjes 4 juli

Het Utopia nieuws van 4 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Bas was alweer vroeg wakker, hij begon zijn ochtend met eieren rapen en ging vervolgens naar de gym. Daar ging hij los op de boksbal. Zal hij zenuwachtig zijn voor straks? Hij ontvangt dan namelijk familiebezoek… Verslag volgt uiteraard later nog.
  • Naomi heeft last van de hitte, tijdens het schoonmaken viel ze bijna flauw. Nicole adviseert haar even te gaan liggen of misschien wat te eten. Naomi snapt niet waar het vandaan komt vanmorgen tijdens de koeien had ze nergens last van.
  • Stefanie, Nicole en Gabriëlle zijn wat aan het schrijven in de wellness, het schijnt daar nog redelijk koel te zijn.
  • Bjorn en Gaby zijn aan het werk in het kantoor.
  • Rob heeft de dweil gevonden, hij dweilt de vloer van de loods. Nadat hij een stuk gedaan heeft merkt hij op dat het nergens op slaat wat hij aan het doen is. Niet handig om nu te doen… Goh!
  • Verder gaat het er rustig aan toe op de heetste dag van deze week. Later volgt er meer Utopia nieuws!

We vullen dit bericht nog aan met meerdere updates. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *