Familiebezoek voor Bas

Familiebezoek voor Bas

Bas heeft vandaag een top dag want hij mag zijn familie ontvangen! Drie uur lang mag hij genieten van zijn familiebezoek. Uiteraard worden ze hartelijk ontvangen door Bas hij is erg enthousiast. Na een rondje over het terrein en uiteraard het showen van de strandtent die gisteren geopend is gaat het gezelschap lekker in de schaduw zitten. Voorstellen aan de rest is nog niet gebeurd, de bewoners zitten binnen af te koelen. Daar wordt geproost op zijn verjaardag. Ook moeder vertelt dat het wel onwerkelijk is, maar ook apart ze ziet haar zoon nu elke dag en dat is al meer dan dat hij thuis zou zijn. Er worden ook cadeautjes aan Bas gegeven, zo krijgt hij een presentje uit Curaçao maar ook gekleurde letters voor zijn strandtent. Ook krijgt hij een bepaald recept die hij in zijn strandtent kan bereiden. Daarna wordt de taart aan gesneden en uiteraard ook de anderen krijgen een stukje. Daarna worden er nog meer cadeautjes gegeven, zo krijgt Bas sokken, klompen, een shirt, bodywarmer en een foto van zijn familie. Ivan komt ook nog even een handje geven en vindt het maar raar dat Bas niet even zijn familie voorstelt aan de rest. Bas antwoordt dat hij gewoon even tijd voor zichzelf wilde, hij doet zo een rondleiding. Na wat kletsen en als ze weer helemaal bijgepraat zijn is het tijd voor de rondleiding. Bas zijn dag kan niet meer stuk, dat is wel aan hem te merken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *