Naomi spreekt met Ivan over haar verblijf in Utopia

Naomi spreekt met Ivan over haar verblijf in Utopia

Naomi heeft het sinds het vertrek van Gio best zwaar. Zo had ze het vannacht al moeilijk en vanmiddag eigenlijk ook wel. Daarom besloot ze met Ivan het gesprek aan te gaan over haar verblijf in Utopia.

De twee lopen over het terrein en Naomi geeft aan dat het voor haar zelf beter is als ze in Utopia blijft. Ze il haar ouders en omgeving niet teleurstellen. Maar haar gevoel zegt iets heel anders. De twijfels over haar verblijf zijn er. En doordat Gio vertrokken is is dat nog zwaarder geworden aldus Naomi. Ivan antwoordt haar met de volgende tip. Ik denk om het hier makkelijker voor jezelf te maken dat je doelen moet gaan stellen. Naomi antwoordt daar al mee bezig te zijn. Elke maand is er minimaal één ding gepland maar daar haal ik nu nog geen voldoening uit. Ook geeft Naomi toe dat ze Utopia onderschat heeft. Één jaar lang zonder familie en vrienden is toch wel zwaar. Ik denk niet dat je ouders willen dat je ongelukkig bent, maar ik denk wel dat ze willen dat je er hier het meeste uit haalt antwoordt Ivan. Ook benadrukt hij dat Naomi erg gegroeid is in Utopia. Ze is nog jong en sterk. Durft de confrontatie aan te gaan en is ondernemend. Ook weet je dat je het kan maar nu moet je bewijzen dat je het alleen kan. Naomi antwoordt dat ze iemand mist om alles mee te delen. Dat was Gio maar nu heb ik helemaal niemand. Ik wil niet zo iemand zijn die achter hem aangaat. Zo als eigenlijk alle vrouwen hebben gedaan toen hun man weg ging. Ik wil laten zien dat ik het zelf kan. Hij doet nu ook zijn eigen ding, waarom zou het niet kunnen? Alleen het voelt niet lekker. Ivan snapt dat het wel moeilijk is, maar ze moet nog even doorbijten. En dat besluit Naomi dan ook weer te doen, haar hard is in ieder geval gelucht!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. theo 076 at 09:36

    heb gio niet zon dingetje achtergelaten voor haar,clone willy of zoiets,of waren die mislukt i.v.m. erectieproblemen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *