Kleine BV vergadering

Kleine BV vergadering

Een paar uur geleden waren er wat motor babes op het Utopia terrein. Zij kwamen wat stunts vertonen die je in onderstaande video’s eens terug kunt kijken. Het ging er spectaculair aan toe waar weinig over te typen valt. De beelden zeggen zoveel meer! Verder hebben een aantal bewoners een kleine vergadering over de BV gehad. Hier lees je puntsgewijs de besproken punten terug. Niet iedereen zit erbij, het is dus geen centraal.

Roosters voor laptops
Iedereen is het erover eens dat er te weinig laptops zijn voor de groep. Daarom gaat er een rooster gemaakt worden voor het laptopgebruik en dit geldt voor één laptop. De andere laptop wordt vanaf nu alleen gebruikt voor de BV. De boekhouding, zaken, markt-organisatie en festival-organisatie. Ook de telefoon moet vanaf nu terug worden gelegd op een vaste plek in het kantoor.

Evenementen
Ook de evenementen moeten beter georganiseerd worden. Transparanter en de deadlines worden verder naar voren geschoven. Zo kan er bijvoorbeeld drie dagen voor aanvang van een evenement een taakverdeling gemaakt worden. Ook moeten evenementen niet meer door één persoon geregeld worden. Je denkveld is veel groter als je het met enkele personen organiseert aldus Rob. Het restant van het groepje is het hiermee eens. Dit gaat ook voor een betere transparantie zorgen. Ook moet de agenda vanaf nu goed bijgehouden worden. Zo komt het niet meer voor dat afspraken door elkaar heen lopen. De agenda wordt vanaf nu online, in het e-mail programma bijgehouden.

Inkomsten
Er wordt weer gesproken dat het code rood is voor Utopia BV. Volgens Mark zijn er simpelweg geen inkomsten. Er zijn weinig evenementen en de producten op de webshop verkopen niet. Er moeten nieuwe producten komen. Producten die bij deze groep horen.

Nieuwe prijzen
Waarom lopen sommige evenementen niet? Volgens de groep zijn het de prijzen. Bjorn hoort vaak de vraag of de B&B nu € 130,- is voor één persoon of voor de kamer. Dit is dan de deluxe versie, maar die wordt als voorbeeld genomen. Bjorn gaat deze gegevens op de website aanpassen, zodat het voor iedere bezoeker duidelijk is. Ook de prijzen voor fris en bier tijdens evenementen gaan veranderen. Bjorn gaat grote glazen voor het bier bestellen om zo een biertje twee munten te laten kosten. De muntprijs wordt dan € 1,50. Een frisje gaat straks één muntje kosten.

Cordwood
Het Cordwood  huis is afgemaakt door Wim. Morgen gaat Nicole de inrichting doen en dan kan volgende week de eerste gast overnachten in het Cordwood.

Vaker samenkomen
Vanaf nu gaat dit groepje wekelijks voor het centraal eerst samenkomen. Ze nemen dan kort door wat er besproken gaat worden om deze zaken later met de hele groep te bespreken. Dit moet voor een gerichter en korter centraal gaan zorgen.

Mochten er nog meer punten besproken worden zullen we deze uiteraard toevoegen aan dit bericht. Zie ik je later nog even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 09:19

    Ach Anneke , dat betaalt Talpa wel, gaat toch van de grote hoop. Naomi zei ook al dat ze gio’ nummer had. Ze zijn echt niet van de buitenwereld afgesloten al doen ze alsof. Kunnen alles meteen via internet bestellen. Ook hebben ze allerlei telefoonnummers van artiesten die ze ” zomaar” rechtstreeks kunnen bellen

  2. anneke at 21:03

    Ik zag van de week Bas met de telefoon bezig had het idee dat hij aan het sms en was , kunnen ze eigenlijk zomaar sms en en bellen wordt dat ook gesponserd of krijgen ze daar ook een rekening van , het zelfde met de laptop ze moeten toch bij KPN of ZIGGO of een ander bedrijf aan gesloten zijn en rekeningen krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *