Rob en Stefanie wederom in gesprek met elkaar

Rob en Stefanie wederom in gesprek met elkaar

We gaan even terug naar afgelopen nacht, toen hadden Stefanie en Rob namelijk wederom een gesprek. Het ging over de verstandhouding tussen de twee en speelde zich af op het wel bekende rokersbankje.

Stefanie zegt dat de post van afgelopen week haar weer wakker heeft geschud. Rob vindt dat wel logisch, dat doet familie nu eenmaal. Maar Rob snapt niet waarom Stefanie haar brieven aan iedereen laat lezen. Waaronder pannenkoek Bjorn, maar wat boeit het mij eigenlijk? Ik ga mij daar niet druk om maken. Stefanie vraagt zich af wat Rob wel boeit, boeit Utopia jou wel? Rob antwoordt dat het hem om de avontuur gaat. Het doorgroeien met de groep en niet met individuen. Uiteindelijk, weet je wat het is? Ik heb de luxe om me niet druk te maken om mijzelf. Dan kan je mij arrogant vinden, maar zo sta ik in het leven. Ik maak me er niet druk om als ik hier weer uit kom. Ik ben puur mijzelf en ik weet dat het vruchten heeft afgeworpen.

Maar er zit nog meer bij Stefanie dwars, Rob heeft haar dagen genegeerd. Volgens Rob is dat de schuld van haar zelf. Ik had duidelijk aangegeven dat ik niet meer dan maatjes met je wilde zijn. Het ging allemaal te snel. Ik wilde mijzelf behoeden van problemen. Ook vind ik niet dat ik seks met jou kan hebben alleen om de behoefte, het is geen liefde. Ik heb echt wel een mannelijke drang, maar die gaat alleen voor problemen zorgen hier. Je zit de volgende dag weer in hetzelfde schuitje. Ik wil het niet, het is niet makkelijk. Ik hoor een medaille te krijgen voor deze sh*t! Hierbuiten had ik mij niet tot je aangetrokken gevoeld. Normaal gesproken had ik dit niet tegen je hoeven zeggen, maar je dwingt mij hiertoe. Stefanie denkt dat Rob alleen zo reageert, omdat alle mannen denken dat vrouwen gevoelens krijgen als ze seks hebben gehad. Maar daar is Rob het niet mee eens, het gaat gewoon niets worden tussen ons. Als ik nee zeg, is het gewoon klaar. Zal het kwartje bij Stefanie nu wel gevallen zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. joze at 21:16

  Die Rob is gewoon de nieuwe lauraB. daarom accepteren ze dit van hem.
  Stephanie is gewoon een zeurpiet. En dit verhaallijntje is saai. Elke keer
  hetzelfde.

 2. joze at 21:16

  Die Rob is gewoon de nieuwe lauraB. daarom accepteren ze dit van hem.
  Stephanie is gewoon een zeurpiet. En dit verhaallijntje is saai. Elke keer
  hetzelde.

 3. Druif at 12:27

  Stefanie moet die kleppen eens openzetten . Rob wil haar inderdaad niet , hij laat het haar duidelijk weten .
  Misschien kunnen ze een bedrag voor Stef vrijmaken . Of nog mooier een huisje voor haar bouwen met rood lampje zoals in de buitenwereld . Ze is dan ook nog nuttig om geld binnen te brengen .
  Wat een rare griet is dit zeg . Als dit de reden is waarom ze binnen is kan ze er beter snel uitgaan , kind heeft straks geen leven meer buiten de poort!

  En Rob , ga er ook uit , maak jezelf maar nuttig buiten de poort . Nuttig maken doe je niet aan in Utopia , maar daar zal je wel moeten anders heb je weinig om van te leven of je gebruikt vriendinnen ofzo om voor je te werken

 4. Lisa at 08:08

  In dit geval gaat het over de duidelijkheid van Rob.Hij wil Stefanie gewoon niet.Waarom blijft ze maar doorzeuren?

 5. Johan Bovenschen at 23:19

  Rob zou een vd beste zijn als hij wat deed. Het valt de medebewoners wel op maar aanpakken durft men nog niet. Als hij zo blijft dan over twee maanden hem er lekker uitstellen. Kan hij buiten Utopia lekker doorgaan met zijn siësta. Groetjes Johan

 6. Tineke at 22:51

  Hebben de medebewoners nu echt niet door wat een verschrikkelijke luilak Rob is, ongelofelijk.
  Overal commentaar op hebben en zelf bijna niets uitvoeren, ik ben benieuwd hoe hij met het schoonmaakschema omgaat!

 7. Yvon at 22:21

  wat is die Rob toch een arrogante kwijlenbal zeg… Björn vindt hij een pannenkoek..hij is een nietsnut…ik heb hem nog niets zien doen…flapdrol

  • anneke g at 22:35

   Ik heb Rob wel wat zien doen, krantje lezen zonnen op de trampoline biertje tappen en zelf opgedronken en toch weer een stukje lopen richting rokers bankje a la roddelbank, en daarna toch even een schoffel vast gepakt en toen stopten de beelden dus wat hij verder nog heeft gedaan dat weten we niet.
   Ze waren bij Utopia bang dat we te veel zagen wat Rob deed (of niet deed)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *