Utopia nieuwtjes 5 juli

Utopia nieuwtjes 5 juli

Utopia nieuws van 5 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Wim heeft gisterenavond goed nieuws per mail ontvangen. Hij heeft namelijk een aanvraag voor een lounge bank, de prijs mag hij bepalen. Zal Wim hierdoor de 1K challenge winnen?
  • Gisterenavond had Ivan een gesprek met Nicole. Hij zat er wederom een beetje doorheen. Ivan vertelt dat hij zich eigenlijk al twee maanden zo voelt. Sinds Wilco voor het eerst aangaf dat hij weg wilde… Ik wil nog wel maar heb momenteel geen energie, ik ben gewoon op. Nicole denkt dat Ivan heimwee heeft en dat hij simpelweg gefrustreerd is. Misschien dat het snel weer overwaait. Komt Ivan er nog bovenop?
  • Het is een echte zondag in Utopia, momenteel doen de bewoners lekker rustig aan. Zo zitten een aantal bewoners op de bank de krant te lezen.
  • Naomi heeft wederom een fotoshoot gepland staan vandaag. Ze zal vandaag een model helpen met het realiseren van een fotoshoot.
  • De bewoners zullen naar alle waarschijnlijkheid zo centraal gaan. Hier kun je alles nog eens terug lezen.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke g at 23:30

    Er staat ieder doet rustig aan op zondag , nou volgens mij is het voor sommige bewoners onder andere Rob alle dagen zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *