Cees mag geen gebruik maken van de horecakeuken

Cees mag geen gebruik maken van de horecakeuken

Cees zou graag gebruik willen maken van de horecakeuken, maar dat mag niet van Stefanie, die daar verantwoordelijk voor is. Cees snapt niet dat hij hier geen gebruik van mag maken wanneer Stefanie er toch niet naar omkijkt. Ivan legt uit dat het is afgesproken met de groep, de horecakeuken wordt alleen voor de horeca gebruikt of wanneer er voor de hele groep moet worden gekookt. En als het gebruikt is dan moet het ook netjes worden achtergelaten. Cees antwoordt allergisch voor rommel te zijn en snapt niet waarom hij de keuken niet even mag gebruiken. Volgens mij is het zo dat als ik naar de werkplaats ga, of naar Wim. En ik vraag of ik even een boormachine mag lenen. Dan mag dat toch of niet? Ivan antwoordt met een ja. Waarom mag ik daar het gasstel dan niet lenen? vraagt Cees verder. Ivan vraagt zich vervolgens af waarom Cees de horecakeuken nodig heeft. Voor mijn gebak bijvoorbeeld antwoordt Cees. Het was namelijk druk in de gezamenlijke keuken. Ik heb mijn eigen spulletjes dus ik heb niets nodig uit de lades van de horecakeuken. Alleen het gasstel.

Nicole, die er inmiddels ook bij staat, legt uit dat meerdere mensen soms even snel gebruik willen maken van de horecakeuken, maar zij ruimen hun rommel nooit op. Laat ik rommel achter? vraagt Cees. Maar daar gaat het niet om, volgens Nicole, Stefanie is verantwoordelijk voor de keuken. Als iemand anders daar gaat koken dan gaat iedereen daar weer staan. Cees ziet echter nog steeds geen verschil tussen het lenen van gereedschap bij Wim of het gebruiken van het gasstel wanneer hij dit netjes vraagt. Dat zou je dus gewoon moeten overleggen met diegene die daar over gaat aldus Nicole. Maar volgens Cees zegt Stefanie niets meer dan nee.   Zou jij het leuk vinden om de horeca-keuken jouw verantwoordelijkheid te maken? vraagt Ivan vervolgens aan Cees.  Cees moet lachen en antwoord, misschien wel ja. Ivan legt uit dat er wel wat dingen mankeren aan de manier zoals het nu gaat. Producten worden bijvoorbeeld niet gecodeerd. Ik moet ook zeggen dat ik niet helemaal tevreden ben over hoe het gaat. Als ik op zondag de lijst in moest vullen dan was deze van onder tot boven schoon. Ik maakte de muren schoon en ik dweilde. Dat wordt nu niet gedaan, vertelt Nicole. Ivan voegt eraan toe dat als er iemand is die alles wel spik en span kan houden, dat diegene wat hem betreft vrij is om de horecakeuken over te nemen. Je ziet hoe ik er hier al mee omga sluit Cees het gesprek af. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Wil at 16:30

  Idd over hygiene gesproken, harenwassen in de keuken, en cees maghet fornuis niet gebruiken? Met 2 maten meten noemen ze dat,
  Laat cees toch, en……….hij zegt tenminste wat hij vind,na 4 dgn had hij Rob al door, sommigen nog steeds niet, Wat is hij LUI ,ik zou zeggen eruit met Rob !!!!!!!!

 2. Tineke at 15:34

  Het is zo jammer dat Cees zo betweterig overkomt en vrij zelfverzekerd is ,daar jaagt hij mensen mee in ’t harnas.
  ook al bedoelt hij het allemaal goed, vind ik hem vaak heel irritant

 3. Marja at 14:10

  Het lijkt maar zo Anneke. Rob begint wel , maar laat het al snel over aan Benjamin. Nu gaan ze voor 75 euro een machine huren anders worden ze re moe. Weg al het werk van Chris . Stefanie mag wel haren wassen in de horecakeuken, dat is pas smerig

 4. anneke at 13:57

  Wat mag Cees wel hij houd alles schoon en kookt en mag geen gebruik maken van de horeca keuken wat doet Stefanie daar dan.
  ik heb het idee dat niemand Cees mag, vind het zelf ook een vreemd persoon maar straks mag hij nog geen adem halen meer of ze hebben er last van.
  Heb het idee dat na Cees wat gezegt heeft tegen Rob dat hij meer moest doen ,dat hij echt meer doet of lijkt dat maar zo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *