Stefanie stopt als verantwoordelijke van de keuken

Stefanie stopt als verantwoordelijke van de keuken

Tijd om jullie weer te voorzien van het laatste Utopia nieuws, we waren een aantal uur helaas niet in de mogelijkheid om nieuws te typen dus halen we dat nu weer even in :). Cees heeft eerder al gesproken over de horecakeuken. Hij wil deze graag gebruiken maar mocht dat niet van Stefanie. Uiteindelijk besluiten Ivan en Nicole het gesprek aan ge gaan met keuken verantwoordelijke Stefanie.

Op het rokersbankje zegt Ivan, ik wilde je wat vragen. Hoe hecht ben jij met de horecakeuken? Stefanie zegt dat ze zich er veel mee bezighoudt, maar dat niemand naar haar luistert. Ik heb vaak aangegeven dat mensen er vanaf moeten blijven. Dan blijven ze er twee dagen vanaf, maar wordt er wel gewoon afval in de prullenbak gegooid terwijl er geen zak in zit. De vaatwasser wordt volgegooid met smerigheid terwijl er schone spullen in staan. Ondertussen staat het werkblad vol en in de wasbak wordt de melk terug gekoeld. Mensen luisteren gewoon niet. Ivan snapt dat Stefanie geen zin heeft om continu achter mensen hun kont aan te zitten. We hebben sinds kort een schoonmaakpolitie en ik denk dat Cees het wel leuk vindt. Zou jij… Hoe zeg je dat? het stokje willen overdragen vult Nicole aan. Ook Nicole denkt dat het verstandig is als Stefanie zich gaat focussen op het tatoeëren. Jouw prioriteit ligt bij het tatoeëren. En hoe fijn is het dan als je je niet druk hoeft te maken om de keuken. Laat Cees het maar doen, want dan zit hij ook niet zo in andermans nek. Ivan voegt eraan toe dat Stefanie nog steeds kan koken als er gasten zijn. Stefanie antwoordt het een goed idee te vinden. Maar zij wil niet dat Cees met haar messen werkt. Ik denk dat ik mijn messen gewoon bij mijn bed neerzet, of in de kist. Nicole vindt het allemaal prima, zolang Stefanie de horecakeuken maar goed overdraagt aan Cees, zodat hij weet wat hij allemaal moet doen. Probleem opgelost!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. alida at 13:52

  Ja kan cees wel de horeca keuken over nemen, maar ik heb gezienn toen hij dat gerecht ging klaar maken met de stroopwafels er doorheen dat hij de spatel stond af te likken en hup weer in het gerecht deed.
  LEKKER FRIS.ik kan het jammer niet meer vinden!!

 2. ingrid at 00:17

  de directeur en directrice …staan de boel weer te regelen hoor…lijk wel dat vooral ivan steeds meer baasje wil.spelen….en nicole……pfff….heb ivan honing aan ze reet hangen…

 3. Lisa at 23:46

  Wat is dat nu weer van Stefanie om de messen mee te nemen.Die horen gewoon in de keuken.Vreemde vogel die Stefanie.Ze weet gewoon niet wat ze nou echt wil.

 4. anneke at 19:11

  Stefanie die zegt mijn messen heeft ze die mee genomen van huis zo niet dan zijn ze van UTOPIA dus van iedereen dus ook voor Cees.
  Als ze Cees niet mogen spaar voor de borg wat hij betaald heeft en stuur hem dan weg, hem dwars zitten bij alles is ook niet leuk , zo hadden ze ook Rob weg kunnen sturen die niks doet.
  Moet het nu zo worden voor de gene die er nu inkomen geen kans meer krijgen of je moet een kist met geld mee brengen ,en over dragen aan Mark en Bas die er wel raar mee weten hun zelf.
  Als er nu een uit gaat gooi er geen nieuwe mee in.
  Weet iemand hoe het afgelopen is met dat geld Wat Bjorn gevonden heeft.

 5. Marja at 17:58

  Hoe vaak heeft Stefanie gekookt voor gasten? Kan me maar 1 keer herinneren. Nu wordt Cees de kwaaie pier als hij dingen gaat verbieden in de horecakeuken, maar dat is hij toch al. Er is ook nooit meer controle geweest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *