Benjamin wederom boos op Gaby

Benjamin wederom boos op Gaby

Afgelopen week luchtte Benjamin zijn hart bij Bjorn. Hij vertelde dat hij totaal geen vertrouwen heeft in Gaby en de stichting waar zij mee wil samenwerken. En vandaag uitte Benjamin wederom zijn frustraties maar dit keer tegenover Stefanie.

Terwijl de twee samen aan het koken zijn zegt Benjamin dat hij boos is geworden op Gaby. Ik ben het gedrag van haar zat. Ze liegt en heeft voor alles een smoesje. De stichting moet gewoon prioriteit zijn voegt hij eraan toe. Stefanie luistert naar zijn frustraties maar wil er vandaag liever niet op ingaan. We zullen het er een andere keer over hebben.

Momenteel hebben de bewoners het namelijk druk, vanavond staat de Hollandse avond op het programma. En dat betekend voorbereidingen treffen! Zo zijn verschillende bewoners bezig om de boel op te ruimen zodat er gefeest kan worden. De bar wordt ingericht en nog meer van dat soort belangrijke dingen. Vanavond zullen namelijk om 20:00 uur de eerste gasten het Utopia terrein op komen en het feest eindigt rond 23:00 uur. Er zullen ook weer verschillende artiesten en de liedjes van Andre Hazes staan centraal. Vanavond zullen de onderstaande artiesten hun zangkunsten ter gehoren komen brengen waar we later ook nog verslag van zullen doen. Zullen de bewoners door het feest flink wat inkomsten kunnen binnen halen? Laten we het hopen…

Henri van Velzen & een duet met bewoner Bjorn
Chris de Roo
Jacques Herb
Wimmie Bouma
Frank van Etten

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 19:36

    Niet goed om ruzie te maken over de stichting .
    Er staat ook zullen ze clink wat inkomen binnen halen zodra de mensen weggaan wordt dat geld weer uit gegeven worden aan hun eigen feest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *