Het was een gezellige Hollandse avond

Het was een gezellige Hollandse avond

Gisterenavond was het een gezellige Hollandse avond, er waren verschillende artiesten en ook Bjorn zong een liedje. Al durfde hij niet echt. We hebben onderaan dit bericht verschillende filmpjes toegevoegd van die avond zodat je het nog eens terug kunt kijken. Ook was er een bezoekster die een oogje had op Bjorn en had “toevallig” ook een microfoon om. Ze liep te giegelen, op zoek naar Bjorn. Maar Bjorn was erg druk. Gabriëlle weet er al snel iets van, Gaby zou de bezoekster ook wel leuk vinden. De bezoekster weet niet echt hoe ze het aan moet pakken. Gabriëlle adviseert om naar diegene te gaan die ze het leukste vind. Bjorn is ondertussen druk met presenteren, en moet uiteindelijk ook nog zingen. Maar de zenuwen spelen op, de bezoekster die een oogje op hem heeft probeert hem wat op te beuren. Ook Wim heeft inmiddels een gezellig praatje met de vriendin van diegene die Bjorn leuk vind. Uiteindelijk lukt het Bjorn ook goed. Ook zijn er 2 vrouwen aan de speed aldus Gaby. Dat hebben ze zelf toegegeven. De bewoners zingen later ook nog zelf een liedje, “You never walk alone” en het publiek joelt gezellig mee. Niet veel later is het tijd voor de gasten om weer te gaan. Maar dat is voor de vrouwelijke bezoekers die een oogje op Wim en Bjorn hebben nog niet zo makkelijk. Na innige omhelzingen komt daar toch een einde aan. Al met al was het dus een gezellige avond, met her en der wat teveel drank op… Zullen er een aantal een kater hebben? (zie laatste video)

Vrouwelijke bezoekers hebben een oogje op wim en bjorn

Linkse vrouw heeft een oogje op Wim. Rechtse vrouw een oogje op Bjorn

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *