Utopia nieuwtjes 19 juli

Utopia nieuwtjes 19 juli

Het Utopia nieuws van 19 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Naomi heeft na het feest nog eens even gedweild en opgeruimd. Het is nu weer spik en span.
 • Cees was vanmorgen alweer vroeg bezig met het opruimen van de keuken.
 • Cees klaagt er weer op los, hij heeft shag uitgeleend maar wil nu graag enige compensatie.
 • Ook heeft Cees in het cordwood geslapen in verband met zijn rug. Rob had er enige commentaar over, het huisje is voor gasten bedoeld. Volgens Mark moet dat in het centraal duidelijk gemaakt worden.
 • Nicole lag als eerste op bed, dat was om 02:00 uur. Andere gingen nog even door, er daarna nog 3 flessen jenever op gemaakt…. Wie zal er een katertje hebben?
 • Benjamin zien we alweer in het kantoor zitten, vanmiddag komt stichting heppie met een aantal kids.
 • Omdat stichting heppie komt mag er vanmiddag niet gerookt worden, maar hoe het nou met de niet roken challenge zit? We komen er vandaag achter…
 • De campinggasten maken aanstalten om te gaan, ze moeten rond 11 uur van het terrein af zijn.
 • Zal er zo nog een centraal zijn? Vele bewoners liggen hun roes nog uit te slapen. We houden het in de gaten voor je.

We voorzien dit bericht indien noodzakelijk nog aan. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:41

  Net wat Druif zegt wie lag er het eerst erin.
  Dat gebeurde ook bij de B&B daar lagen ook geen bezoekers
  En net wat ik gister schreef drinken hun er ook flink op los 3 flessen jenever binnen kort komt op het terein een ontwennings hok komt er in plaats van de afval coach een drank coach, ze hebben nu 3 flessen leeg gedronken moet volgende keer weer besteld worden bij een volgend feest , geen wonder dat je nog meer in het rood komt

 2. Druif at 11:29

  Wie lag er met zijn scharrel als eerste in het cortwood huis , dat was toch volgens mij mark en z’n stoeipoes hoor!!!
  Hoezo voor de gasten !!! Er zijn geen gasten . Nee mark moet er nodig wat van zeggen , wat is het toch een schijnheilige zak daarna nog 3 flessen jenever op …. Goed zo jonges en meiden gaat lekker zo.
  Cees is een aparte man , dat blijkt uit alles .ik kan hem geen ongelijk geven dat hij doet wat hij zelf wil . Lekker ouwehoeren en klagen je kan er verder toch niks doen . En wachten tot je weggestemd word anders kost het je geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *