Cees weet al op wie hij gaat stemmen

Cees weet al op wie hij gaat stemmen

De nominaties zijn over een paar weken en dat betekend dat er steeds vaker over geproken zal worden. Gisterenavond spraken Cees en Bjorn er ook al over. Cees lijkt zijn keuze al gemaakt te hebben.

Bij de keuken stonden de twee te praten, Cees zei toen tegen Bjorn dat hij het niet erg zou vinden als hij genomineerd zal worden. Als zij mij hier niet op waarde kunnen schatten dan ben ik hier niet op mijn plek voegt hij eraan toe. Verder vertelt Cees dat hij al een keuze heeft kunnen maken. Hij kijkt dan vooral naar inzet, bijdragen en doelen. Emotioneel wil hij niet gaan stemmen. Maar of hij vol op één persoon zal gaan twijfelt hij nog over. Er zijn namelijk meerdere bewoners die een stem verdienen. Ik heb met Ivan over jou gepraat. En daar benadrukte ik hem dat jij hard werkt in Utopia en daar is Ivan het ook mee eens. Alleen op persoonlijk vlak klikken jullie gewoon niet.  En daardoor zou Ivan volgens Cees geen stemmen moeten geven aan Bjorn. Aangezien Ivan groot fan is van Yes We Care en hieruit blijkt dat Bjorn een toegevoegde waarde is voor Utopia. Als hij op Bjorn zou stemmen, dan stemt Ivan emotioneel. Verder laat Cees los dat Stefanie een kans heeft om een stem van hem te krijgen. En de andere persoon is ook al vrij zeker. Rob voegt Bjorn eraan toe. Ja antwoordt Cees kort en krachtig. Zoals we weten kan er nog veel veranderen. Wie loopt er volgens jullie gevaar om genomineerd te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Mjo at 11:17

  Gaan we weer, Cees de sl….m…..rd.. Nu weer vertellen hoe goed hij (Cees) wel niet is. Cees heeft gepraat met Ivan over Bjorn. Want Bjorn is ………….. etc.

  En dan:
  Als Ivan op Bjorn stemt is het een emotionele stem.

  Als Cees op Rob stemt is dat dus niet emotioneel. Dat Cees op Rob gaat stemmen zie je toch meters aankomen.
  Rob is zowat de enige die tegen Cees in gaat en heeft durven zeggen, wat hij van Cees vindt en dat hij hem een naar ventje vindt. De rest denkt het, maar zegt niets, maar l*lt met Cees mee.

  Maar ja, het zou mij niet verbazen, dat het voor velen een heel verrassende stemronde wordt, die geregistreerd wordt van uit de regie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *