Utopia nieuwtjes 31 juli

Utopia nieuwtjes 31 juli

Het Utopia nieuws van 31 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Naomi heeft vanmorgen de koeien weer verzorgd.
 • De eendjes Duck en Face hebben vannacht voor het eerst in de nieuwe kas geslapen. Bas stond ze alweer op tijd te verzorgen.
 • De bewoners doen op hun gemak, rond 10:00 uur zijn de meeste er wel uit, eindelijk…
 • Wim is alweer druk bezig met het fabriceren van houten meubels.
 • Bjorn heeft zijn vaste stekkie achter de laptop weer gevonden.
 • Maar ook Ivan, Nicole en Gabriëlle zijn in het kantoor.
 • Stefanie laat haar kleur verven door kapster Gina. Dit keer is de kleur roze, lekker opvallend! Maar zelf is ze er niet heel blij mee, de kleur is anders uitgevallen dan verwacht. Morgen wil Stefanie een blonde kleurspoeling erdoorheen gooien om het recht te trekken.

We voorzien dit bericht indien noodzakelijk nog aan. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Druif at 15:14

  Huilebalk , verschrikkelijk chagrijnige kop , verschrikkelijk lui , zuipt goed . Wat is er nog meer nodig om haar eruit te gooien . O ja Rob , om aan haar sexuele behoeftes te voldoen , en al die andere gelijkenissen . Oplossing Gooi ze er lekker allebei uit . En neem als je toch bezig ben Ivan met z’n geit gelijk mee , zou veel ergernis schelen .

 2. Hannah at 14:49

  Citaat: [Rond 10.00 uur zijn de meeste er wel uit, eindelijk…] einde citaat. Ik hoop dat de bewoners na hun verblijf in Utopia, een werkgever vinden die het goed vindt dat je tegen elf uur op het werk verschijnt. Anders wordt het nog wennen voor ze als de wekker dan om half zeven afgaat. 🙂

 3. anna at 12:17

  Ze blijft haar haren verven,betaald ze daar voor? Het is geen aanwinst voor Utopia ze jankt, ze wil alleen maar gepakt worden door Rob en ouwehoert ook graag….en ik zie haar vaak ladderzat zijn dat is het enige wat ze laat zien.En Gabriela moet betalen voor de kapper en heeft haar trainer weggestuurd om dat ze zelf zo eerlijk is en niet 2 dingen wil laten betalen!!

 4. Marja at 11:52

  Ga eens wat doen Stefanie in plaats van je haar te laten verpesten. Zo gaan de gekregen spullen snel op. Je hebt nauwelijks iets ingebracht en drinkt voor zes.

 5. Maria at 10:55

  Ik zie Stefanie niet veel doen maar toch kan zij steeds haar haar laten doen, rose is niet mooi dus gewoon weer andere kleur er doorheen, ga zo door Stefanie, straks kun je een pruikje kopen. En denk je nou echt dat je hier mooier van wordt, zolang je dat huilebalk gezicht elke dag te voorschijn tovert lijkt het nergens op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *