Bas heeft een plan voor Utopia the party

Bas heeft een plan voor Utopia the party

Utopia the party staat 8 augustus gepland in Utopia, het evenement wat door Bjorn georganiseerd is. Bas heeft een mooie aanvulling voor de organisatie. Hij heeft namelijk een plan voor Utopia the party.

Bas weet namelijk een manier om meer mensen naar deze party te krijgen. De kaartverkoop valt wat tegen dus alles is mooi mee genomen. Bas wil namelijk Baas Beach zaterdag 8 augustus openen voor publiek Ik denk dat Bjorn dat niet zo leuk gaat vinden zegt Mark nog. Maar het is al te laat. Bas lijkt het al helemaal te zien zitten. Volgens Bas is het simpelweg een manier om meer mensen op het Utopia terrein te krijgen tijdens het festival. En Bas heeft daar wel een punt realiseert Mark zich dan ook. In dat geval kan je 8 augustus ook bij Le Luifel neerzetten voegt hij eraan toe. Ik heb soms zulke meesterlijke ideeën jongen zegt Bas in zichzelf. Maar of Bjorn het ook leuk vindt dat Mark en Bas hun onderneming open gooien is natuurlijk nog even de vraag…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. melisa at 11:07

    het is juist een festival seizoen. ieder weekend zijn er meerdere festivals waaronder dancevalley een bekende is. maar zo zijn er vele. de timing is goed, maar of utopia publiek festival gangers zijn? denk t niet!

  2. Mjo at 10:33

    Dat de kaartverkoop tegenvalt, dank je de koekoek. Wie organiseert nou een party, in de vakantieperiode. Half Nederland is of gaat in augustus op vakantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *