Cees krijgt geen taart

Cees krijgt geen taart

Nicole is vandaag bezig geweest met het bakken van een taart voor alle bewoners. Nou ja alle bewoners, Cees heeft niet mee kunnen eten…

Want de taart was zo snel op dat Cees er niets van heeft kunnen eten. En Cees zou Cees neit zijn om daar zijn beklag over te doen. Zo spreekt hij zijn frustraties uit tegenover Rob en Gina. Zij zeiden tegen hem dat je overal als de raven bij moet zijn in Utopia. Mopperend loopt Cees weg, echt niet te filmen. Boos staat hij in de keuken en smijt de kastjes en laatjes dicht. Dan komt hij Nicole tegen en zegt dat hij het jammer vond dat hij niet kon genieten van haar taart. Nicole reageert kort maar krachtig. Ze is namelijk bezig samen met Gabriëlle om de boodschappen uit te pakken. Ik hoor iedereen ohh lekker taart, was lekker. En ik zeg huh taart? gaat Cees verder. Nicole antwoordt dat hij zich geen zorgen hoeft te maken, morgen gaat ze er twee maken. Dan ben ik er als eerste bij. Laten we hopen dat Cees dan wel op tijd is…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. theo 076 at 10:00

  Ik zou gewoon een taart voor mezelf bakken en ALLEEN opeten,problem solved.

  En tegen nicolle zou ik vertelen waar ze haar taart kan laten………………..

 2. Mjo at 08:29

  Schoot toch echt in de lach bij het lezen van dit artikel. En dat gebeurd mij niet snel, omdat er niet altijd een reden voor is.

  Een klein kind zou ook zo gereageerd hebben als Cees. Wat maakt die man zich belachelijk. Ik zou zeggen Cees, laat je niet zo kennen, om een simpel stukje taart. Volgende keer beter.

  Overigens waar was Cees dan, dat hij dit niet heeft meegekregen??? Ik heb een vermoeden, aan het kijken of er nog iets is waarover gezeurd kan worden. Tja Cees……………

 3. Merel at 08:02

  Hanna,

  Ja idd gewoon in het aantal mensen verdelen en geen gezeik. Cees is een aparte man, maar heeft wel vaak gelijk en hij had ook recht op taart. Dat Nicole nieuwe gaat maken doet er niet toe wat het kwaad is al geschied.

 4. Hannah at 23:33

  Als er iets lekkers is moet je er als de raven bij zijn??? Daaraan kan je zien wat voor gemeenschap het eigenlijk is: Ikke…ikke…ikke..en het liefst iets meer dan jij.
  Als je een taart in 14 gelijke stukken snijdt, krijgt iedereen een stuk. Delen heet dat!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *