Mark wil een tattoo met de naam van Gina

Mark wil een tattoo met de naam van Gina

Mark wil zijn liefde voor Gina vereeuwigen, en daarom benaderd hij Nicole om een tatoeage te laten zetten op zijn buik.

Nicole tekent met een stift de naam van Gina op de buik van Mark. Maar zodra Gina het ziet is ze niet blij en dat had Mark eigenlijk niet verwacht. Ze vind het lettertype niet mooi en weet ook niet of het wel zo’n goed idee is. Maar mark lijkt vastberaden om de tatoeage echt te laten zetten. Hij wil iedereen laten zien hoeveel hij niet van haar houdt. Moet hij groter vraagt Mark aan Gina. Want zo redeneert Mark, hoe groter hoe meer hij van haar houdt. Als je het daarvoor doet dan hoeft het niet antwoordt Gina. Ik weet dat je honderdduizend procent van mij houdt. Ook moet Mark volgens Gina er goed over nadenken en geen impulsieve beslissing nemen. Mark besluit er uiteindelijk na wat aandringen toch nog even over na te denken. Want als Gina het niet wil dan doet Mark het ook niet… Wellicht zien we over een tijdje de naam van Gina vereeuwigd op de buik van Mark?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Druif at 10:56

  Inderdaad hoe stom kan je zijn om dit te willen , deze ” liefde” is zo over hoor dat zie je aan alles. En als die tatoo net zo mooi word als hij nu geschreven is , dan zou ik er helemaal niet eens aan moeten denken .wat eennafschuwelijk ding en wat een afgang als je dit tatoeëren noemt

 2. anneke g at 22:39

  Stom omdat te doen als het over is zit je er mee ,als Gina het niet leuk vind wil al wat zeggen.
  Thom wat bedoel je met Merel je kunt vast wel raden waarom je tweede bericht niet geplaats is ben jij de Thom die de verhalen schrijft (niet kwaad bedoeld)

  • Thom at 23:25

   Ik ben de eigenaar/beheerder van deze site anneke g. En ik schrijf inderdaad ook de berichten hier. Wat ik ermee bedoel is dat merel een bericht wilde plaatsen. Deze werd tegen gehouden door de beveiliging van mijn site(ivm niet nette woordkeuze). En vervolgens nog een bericht probeerde te plaatsen die ook werd tegen gehouden. De tekst boven reageren op een nieuwsbericht staat er niet voor niets. 🙂

 3. Merel at 22:11

  Hoe dom kun je zijn?! Namen van partners laten tatoeeren is echt het aller aller aller domste wat je kan doen! Je weet nooit of je uit elkaar gaat, vriendschappelijk dan wel met ruzie.

  Namen van kids en huisdieren oke dat vind ik kunnen, maar dit nee!

  Hij moet normaal doen en ze kennen elkaar amper dus of ze echt van elkaar houden valt te betwijfelen.
  Hij vond Vanes de sl** toch ook helemaal het einde…………….nou je ziet hoe dat is afgelopen!

  • Thom at 22:16

   Geduld is een schone zaak Merel 😉 Je kunt vast wel raden waarom je tweede bericht niet geplaatst is…
   Zoals duidelijk aangegeven in het rood, hou het netjes, de meeste scheldwoorden worden geblokkeerd. En reacties dienen dan handmatig goedgekeurd te worden. Daar zit tijd in 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *