Bjorn uit zijn frustraties over Ivan

Bjorn uit zijn frustraties over Ivan

Het is na de uitbarsting tussen Ivan en Bjorn in het centraal lang rustig geweest in Utopia. Bjorn heeft wel zijn frustraties geuit over de ruzie tegenover Wim en Benjamin. Hij moest echt even zijn ei kwijt…

Terwijl Bjorn aan het werken was in het kantoor kwam Benjamin naast hem zitten, hij is erg benieuwd hoe het nu met hem gaat. Prima antwoordt Bjorn. Er is voor mij weer een hoop duidelijk geworden na zoiets. Na zo’n streek, zo’n actie. Ja naja weetje, ik vind het een beetje laag bij de grond. Benjamin probeert zich niet tussen de twee ruziënde mannen te mengen. Hij reageert zo neutraal mogelijk en doet zelfs nog een poging om het één en ander goed te praten. Maar helaas, Bjorn ziet een verzoening voorlopig niet echt zitten.

Niet veel later spreekt Bjorn met Wim. Daar vertelt Bjorn nogmaals wat er allemaal gebeurd is. Gisteren heb ik nog een gesprek met hem proberen te voeren. Ik heb al mijn principes aan de kant geschoven , want normaal buiten  zou ik dat nooit gedaan hebben. Dan denk ik prima als jij mij zo behandeld. Als jij zulke dingen tegen mij zegt over op je moeder zweren, dat ik dood ben, dan hoef ik je nooit meer te zien. Eigenlijk vindt Bjorn Ivan gewoonweg kansloos en zeker op de manier waarop Ivan communiceert. Het is van laag niveau. Wanneer zal het volgende akkefietje weer plaats vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Anja at 07:55

  Ga gewoon je gang bjorn, je doet het goed, en je moet Ivan gewoon negeren, is kijken als hij jou wat vraagt,en geen antwoord krijgt wat hij dan doet, je bent immers dood voor hem, ik weet zeker dat hij helemaal uit zn plaat gaat, er zijn geen woorden voor deze vreselijke agressieve tiran

 2. Moppie at 06:21

  Allemaal leuk en aardig hier staat alleen wat Bjorn deed na dit gesprek maar Ivan was iedereen aan het paaien met grootspraak en sigaretten!!
  Bjorn moet zijn ding kunnen doen ook al zou hij hiermee op zijn mondje gaan laat gaan zeg en laat Ivan aub vertrekken!
  Ivan haalt nu het bloed onder mijn nagels vandaan, Bjorn is zeer zeker niet mijn favoriet maar ik vind dat Ivan minderwaardig behandeld!!
  Let It Go en let Ivan Go please!!

 3. jolanda at 21:18

  Borne trek het je niet aan.Ivan is gestoord. Die man is een gevaar voor de utopia samenleving.Bijna niemand durf tegen Ivan in te gaan. Die vent moet er uit. Is een tiran. Laat hem oprotten naar wär hij van daan komt ,met zijn rare gedrag .

 4. Ron de Weijze at 20:58

  Ivan denkt in termen van stammen (groepen), heilige oorlog met zichzelf om zichzelf steeds te verbeteren en dichter bij Allah te staan (wat zijn zus bij haar laatste bezoek aan hem in Utopia zijn doel noemde – “denk aan je doel!”), terwijl Bjorn leeft naar zijn onmiddellijke ingevingen. Als hij zingt hoor ik nog steeds Cornelis Vreeswijk – http://www.youtube.com/watch?v=qOxPAvEbLNU) die ook zo was. Het is een totaal andere levensopvatting over wat zinvol leven is en wat niet. Daarom botst dat. Ik sta aan de kant van Bjorn hoewel ik vind dat Ivan (ook) goed bezig is, maar het groepsisme daar moeten we erg voor uitkijken, want daar komt extremisme van, zeker bij de islam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *