Problemen met snij apparaat voor Le Luifel

Problemen met snij apparaat voor Le Luifel

Vanmiddag is er een pakketje gearriveerd in Utopia voor Mark. Er is namelijk een nieuw snij apparaat gekomen voor Le Luifel. Het apparaat is elektrisch waardoor het aardappel snijden voor de frites wat sneller gaat. Tijd om uit te testen!

Het pakketje wordt door Wim binnen gezet en Mark werd al snel geroepen. Hij wilde meteen aan de slag gaan maar Cees vond het beter om eerst even de handleiding door te nemen. Mark lijkt het allemaal wat overdreven te vinden maar kijkt toch even na hoe het allemaal moet. Vervolgens wordt op aanraden van Cees het apparaat in de horecakeuken neergezet. Cees heeft nog een puntje van kritiek, waarom niet gelijk op zijn vaste plaats neer zetten? Wim vindt hem een beetje eigenwijs en het gezelschap gaat het apparaat testen. Het werkt leuk maar de frites zijn te dik. Ook Gina komt erbij staan en ook zij lijkt niet helemaal tevreden. Het moet wel goed zijn voor de beste friet van Nederland voegt ze eraan toe. Na wat testen met verschillende mes soorten voor in de machine krijgen de bewoners de frites niet dunner. Cees is ondertussen zijn frustraties aan het uiten in het kantoor waar Bas en Bjorn zitten.

Hij vertelt dat de nieuwe snijmachine binnen is en dat er meteen zeven man omheen staan, om zich ermee te bemoeien. Oh wacht! Dan moeten wij er ook even bij  zegt de Bas lachend. Maar Cees heeft nog meer te vermelden. Ik verzet het apparaat vijf centimeter, nou dat was volgens Wim niet nodig, want hij kreeg toch een andere plek. Maar het is wel mijn keuken waar ik over ga, of niet? Dat is afgesproken. Nou ik verzet hem gewoon een klein stukje. En Wim gaat ineens tegen mij  tekeer. Zo je hebt het weer voor elkaar met je bemoeienis, ik heb hier geen zin meer in’ en loopt kwaad weg. Ik snap het af en toe niet.  Bas en Bjorn zijn  inmiddels hun aandacht alweer verloren en zijn tijdens het gesprek maar weer verder gegaan met organiseren van Utopia: The Party. Cees komt uiteindelijk met het idee om iemand van de fabriekant van de machine te laten komen. Diegene kan dan een demonstratie geven zodat duidelijk wordt wat het apparaat allemaal kan. Mark vindt het wel een goed idee, maar hij moet ook de juiste mesjes mee nemen want de friet moet dunner. Cees gaat er gelijk mee aan de slag, en zo komt alles toch nog goed!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:32

    Volgens mij kunnen ze allemaal lezen dus lees eerst de gebruik aanwijzing wel zo handig dar is hij voor of het moet in een andere taal zijn maar Engels is ook niet moeilijk of bekijk de plaaatjes

  2. Maria at 17:47

    Het lijkt wel afgesproken werk, als Cees iets zegt springen er gelijk een paar op om hem van commentaar te voorzien, mensen ga toch lekker met jezelf spelen of ga werken, doe je nog iets nuttigs.
    Cees is gewoon ingehuurd om steeds iets te zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *