De challenges blijven binnen stromen

De challenges blijven binnen stromen

De YOLO challenge lijkt een groot succes, er stromen verschillende mailtjes binnen met daarin opdrachten die de bewoners uit moeten voeren. Als de opdrachten uitgevoerd zijn krijgt hij of zij er geld voor. Echter zijn de bewoners niet altijd even enthousiast.

Zo schreven we al over Gabriëlle en haar koeien challenge, maar zojuist is er weer een verzoek binnen gekomen. Voor een gedragen string krijgt ze honderd euro. En dit wordt natuurlijk op de vide besproken. Gina ziet het wel positief als Gabriëlle allebei de uitdagingen aanpakt, is ze twintig euro rijker! Maar de Gabriëlle zelf is niet echt enthousiast. Ik vind alle grappen leuk maar ik ga mijn string niet geven. Echt niet voegt ze eraan toe. Ivan heeft ook een uitdaging via de mail binnen gekregen. Omdat hij laatst een mooi schilderij gemaakt heeft moet hij nu een liefdesgedicht voor Klaver de koe schrijven. Vervolgens moet hij dit ook nog eens aan het diertje voorlezen. Wat levert het op? Twintig euro voor twintig regels tekst. Je zou zeggen makkelijk verdient, maar ook Ivan is er niet echt blij mee. Bjorn daarin tegen vind het wel erg leuk…

 

Verder denkt Bas ook nog aan geld verdienen maar dan in de vorm van een bokswedstrijd. In de gym vertelde hij zijn plannen aan Benjamin. Het lijkt hem fantastisch om een kickboks wedstrijd op te zetten binnen de poorten van Utopia. En Bas is zo enthousiast dat hij al in gedachten heeft hoe het zal verlopen. Hij zal het tegen Ivan op moeten nemen in de finale. Benjamin vindt een kickboks wedstrijd niet zo en denkt dat de rest van de groep er ook zo over denkt. Maar er is wel een kans dat Ivan het leuk vindt. Je moet hem tijdens een centraal gewoon uitdagen voegt hij eraan toe. Mark komt vervolgens langs gelopen en de twee heren vragen wat hij van een kickboks wedstrijd vindt. Een bokstoernooi of kickboks toernooi is leuk antwoordt Mark enthousiast. Dan kan ik ook meedoen. Bas is erg blij met dat antwoord en we vermoeden dat Bas zijn plannen binnenkort wel voor zal dragen aan de rest. Wie weet zien we binnenkort geoorloofd geweld in Utopia…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 18:14

    Komt bekend voor boks en kickboks was vorig jaar ook , ik zie Mark al boksen hij houd volgens mij z’n handen op zijn hoofd is bang als hij moet slaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *