Gabriëlle en Mark willen stoppen met Arjuna

Gabriëlle en Mark willen stoppen met Arjuna

Arjuna de personal trainer van Gabriëlle kost veel geld. Vandaar dat Mark graag wil bezuinigen. Maar wat vind Gabriëlle ervan? Wil ze wel stoppen met Arjuna? Op de schommelstoel spraken de twee erover.

Eenmaal op de schommelstoel vraagt Mark of ze erover nagedacht heeft. Gabriëlle vraagt over de koeien? Nee antwoordt Mark over het sporten met Arjuna. De bedoeling is eigenlijk om te stoppen met de personal trainer. Op die manier komt er geld vrij voor de nodige kappersbezoeken. Dit kan nu immers ook niet omdat dat ook geld kost. Gabriëlle antwoordt dat ze er graag ook goed uit wil zien voor haarzelf.  Ik heb een hele verandering meegemaakt en ik ben afgevallen. Ik vind het gewoon fijn als mijn haar goed zit, dat merk ik ook aan alle meiden en mannen hier. En wil ik er wel langer mee doorlopen, maar ik voel me daar niet gelukkig bij. Ik heb ingezien dat ik wel mijn haar kan laten doen als ik Arjuna laat gaan. De keuze is heel moeilijk, maar aan de andere kant ook niet. Mark merkt op dat ze er binnen Utopia neit alleen voor staat. Zo zijn er andere bewoners die het sporten in de gaten kunnen houden. In principe zouden we dat zelf kunnen doen. Maar we willen natuurlijk ook niet dat je weer naar 143 kilo gaat. Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Gabriëlle begrijpt het wel, en wil graag dat de bewoners haar dan in de gaten houden. Ook moet het wekelijkse weegmoment blijven doorgaan. En wat bij Arjuna goed werkte was een contract voegt ze eraan toe. Ook wil Gabriëlle graag met Arjuna praten, ze is namelijk van mening dat ze het zonder zijn hulp ook moet kunnen. Mark antwoordt als jij gelooft dat het zonder kan dan gaan we dat gewoon doen! Zal Gabriëlle het alleen aan kunnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. ah at 10:26

    Zonde van al dat geld. Er zijn toch genoeg mensen in Utopia die Gabrielle kunnen en willen steunen met haar gevecht tegen de kilo’s? Als je buiten Utopia bent dan is hij er ook niet. Zet hem op Gabrielle. Groetjes Andreas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *