Zal Gabriëlle haar challenge doen?

Zal Gabriëlle haar challenge doen?

Gisteren kwam er een bijzonder mailtje binnen voor de YOLO challenges. Deze was bedoeld voor Gabriëlle, ze krijgt geld als ze één minuut bij de koeien gaat staan. Zoals we weten is Gabriëlle vrij angstig voor deze diertjes dus of ze het gaat doen is nog maar de vraag. Wim probeerde Gabriëlle vanmiddag over te halen.

Als ze Gabriëlle deze challenge voltooid krijgt ze namelijk 100 euro en dat is voor Utopia BV altijd meegenomen. Vandaar dat Wim het gesprek met Gabriëlle aan gaat. Hij begint over de challenge en Gabriëlle vraagt zich af wat ze precies moet doen bij de koeien. Die koeien hebben niets met mij en ik heb niets met de koeien. Die koeien zijn tochtig, dadelijk bespringen ze mij en shit! Wim probeert haar vervolgens toch een beetje te pushen. Hij zal mee gaan en nu ze toch aan het schoonmaken zijn heeft ze toch al oude kleren aan. Ook kan ze op deze manier haar eigen angst overwinnen. Ben je nu echt zo’n pussy? Ja antwoordt Gabriëlle, als het op koeien en spinnen aankomt ben ik een pussy. Mag ik nu gaan werken? Ik heb nog niets bevestigd he? Dat is natuurlijk niet hetgeen waarop Wim gehoopt had. Maar wellicht bedenkt Gabriëlle zich nog… We houden het in de gaten voor je!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *