Een grappige YOLO opdracht voor Gabriëlle

Een grappige YOLO opdracht voor Gabriëlle

De YOLO challenge bedacht door de bewoners zorgt voor verschillende mailtjes. De Yolo challenge zijn opdrachten die de bewoners van Utopia uit moeten voeren in ruil voor geld. Bjorn heeft zojuist weer een nieuw mailtje gehad en de opdracht is hilarisch.

Bjorn giert het uit achter de laptop. Er is een opdracht binnengekomen voor Gabriëlle. Vol enthousiasme leest hij de e-mail voor aan iedereen die het maar wil horen.

“Hallo Gabs,
Ik wil jou graag – in het kader van de alles-voor-geld-challenge – de volgende deal aanbieden. Als jij een minuut bij de koeien in de stal verblijft bied ik hier € 100,- voor aan.”

Er wordt vervolgens hard gelachen, dit omdat Gabriëlle nogal bang is voor koeien. En zodra ze er van hoort zegt ze ik voel de angst nu al. Een minuut is lang hoor! Zal Gabriëlle deze challenge voltooien? Het lijkt makkelijk geld verdienen, altijd handig voor de financiële status van Utopia toch?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *