Post voor Bjorn

Post voor Bjorn

We gaan nog even een paar uur terug vanmiddag werd Bjorn namelijk verblijd met post van het thuisfront. Maar wat stond er allemaal in?

Naomi was naar de brievenbus gelopen en kwam terug met een stapel post. Deze geeft ze vervolgens aan Bjorn. Hij zegt verbaasd maar ook blij, jeetje post! Het komt als geroepen maar niet als iedereen aan het werk is en ik dan niet. Ik had wel post nodig, maar ik krijg elke keer post op het moment dat we druk zijn. Daarom besluit Bjorn ook nog eerst even door te werken. Hij zegt hardop sorry thuis, ik kan niet half iets doen en dan niet afmaken.

Ivan heeft opgemerkt dat Bjorn post heeft ontvangen en zegt dat hij lekker zijn post moet lezen. Ze zitten er thuis immers op te wachten. Bjorn antwoordt dat hij niet zo is qua karakter. Ik wil eerst iets afmaken voordat ik aan iets nieuws begint. Tja antwoordt Ivan, als je drie dagen bezig bent met twee steentjes terug zetten grapt Ivan. Echter valt deze grap niet echt in goede aarde bij Bjorn. Echt af en toe jongen, pannenkoek! Als het werk erop zit besluit Bjorn zich te richten op zijn post en dit doet hij op de vide. Wat veel roept hij enthousiast uit, dit is echt fijn. Dit had ik echt even nodig roept hij enthousiast. Het lijkt allemaal positief te zijn, een lekkere opkikker voor Bjorn dus! Mocht er meer bekend worden over zijn post zullen we dit bericht aanvullen.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *