Utopia nieuwtjes 14 juli

Utopia nieuwtjes 14 juli

Het Utopia nieuws van 14 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Zoals we eerder al schreven is het vrij rustig in Utopia. Er gebeurd niet veel meer dan schoonmaken. De gezamenlijke schoonmaak is dus nog steeds gaande.
  • Een aantal bewoners zijn op de akker bezig, er moet flink wat onkruid verwijderd worden.
  • Bas maakt het kakhuis schoon, hij heeft ook nog een plan om de deur te voorzien met iets van hem. Zodat als iemand zijn behoefte doet diegene aan Bas denkt. Maar wat Bas op de deur gaat doen is nog niet bekend.
  • Maar ook het onkruid moet verwijderd worden tussen de tegels, zo zien we Naomi fanatiek bezig met een schilmesje alles verwijderen wat er niet thuis hoort.
  • Bjorn doet een poging om de discussie van gisteren met Naomi uit te praten. Voor Naomi is het eigenlijk wel klaar, ze is vergeten. Ik zeg gewoon mijn mening en dat is hoe ik het voel, that’s it. Bjorn antwoordt dat een mening goed is maar je kunt in mijn ogen niet iemand in een hokje plaatsen die ander denkt. Naomi ontkent dat gedaan te hebben en heeft verder geen zin om het erover te hebben. Voor Bjorn voelt het niet goed… Wellicht dat het later nog uitvoeriger besproken wordt.
  • Cees is nog altijd bezig met de keuken. Alles wordt spik en span schoon gemaakt.
  • Bjorn heeft post gehad van het thuisfront. Hier lees je er meer over terug.

We voorzien dit bericht indien noodzakelijk nog aan. Kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Willy at 16:29

    Ach bjorn stop er maar mee, Naomi heeft het in de bol, en praten over iets vergeet het maar, ze heeft hele rare standpunten, dus steek er geen energie in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *