Gabriëlle doet de koeien challenge

Gabriëlle doet de koeien challenge

We schreven er al over, de YOLO challenge. Een opdracht was voor Gabriëlle bedoeld, een koeien challenge. Maar dat zag Gabriëlle niet zo zitten, ook niet toen Wim een poging deed om haar over te halen. Echter is het gisterenavond wel gelukt!

Gabriëlle heeft een vuilniszak aangetrokken om vieze kleren te voorkomen. Ze wordt door de groep die mee loopt aangespoord om het gewoon te doen. Gabriëlle zegt met een lachje dat ze haar 24 uur aan zou vragen als ze naar de koeien moest. Dus ik kom morgen naar huis! Wim begeleidt zijn mede bewoner en benoemd dat zodra er een been in de stal gaat de tijd in gaat. Ook zullen Stefanie en Wim voor de koe gaan staan zodat er niets gebeurd. De koe maakt verschillende bewegingen en Gabriëlle zegt angstig erg bang te zijn. Wim neemt Gabriëlle bij de hand en zegt niet denken gewoon lopen. Maar Gabriëlle vind dat hij haar gewoon wat tijd moet geven. En Rob die naast de koe staat benadrukt dat ze niet zo moet gillen, dan wordt ze juist druk. Dan staat Gabriëlle in de stal maar zodra de koe een beweging maakt staat Gabriëlle alweer buiten. Uiteindelijk staat de koe goed en doet Gabriëlle het, wel houdt ze Wim vast. Hij houdt de tijd bij, ze moet het 1 minuut volhouden. Zodra de minuut erop zit zegt Gabriëlle opgelucht, zo! Kom nooit meer met zo’n achterlijke challenge! Wim geeft Gabriëlle nog een knuffel en Stefanie is trots op haar. Heeft ze toch weer mooi gedaan en 100 euro mee verdient!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *