Bas daagt Ivan uit om een potje te vechten

Bas daagt Ivan uit om een potje te vechten

Gisteren schreven we er al over, het lijkt Bas wel iets om een kickboks wedstrijd in Utopia te organiseren. Volgens Benjamin vindt grotendeels van de groep er niks van maar Ivan waarschijnlijk wel. En met een beetje uitdagen lukt dat vast wel was toen zijn antwoord. Mark lijkt ook wel interesse te hebben in een potje kickboks en dus besloot Bas Ivan vanmorgen uit te dagen.

Je zit hier al veel te lang zegt Bas tegen Ivan in de keuken. Dat zou misschien kunnen antwoordt Ivan. Misschien is mijn mensenkennis zo mooi nu, dat ik het in één oogopslag kan lezen! Blijkbaar niet aldus Bas. Blijkbaar wel gaat Ivan verder en Bas denkt dat het misschien eruit geslagen moet worden. Ivan lacht en vraagt zich af hoe Bas dat wil doen. Bas antwoordt serieus, kickboksen? Is goed zegt Ivan met een grote lach. Ik daag je uit gaat Bas verder en Ivan vindt het allemaal goed. Wel in de ring gaat Bas verder, jij tegen mij. Ivan geeft Bas de hand en vraagt zich af of hij dat wel aan kan. Maar Bas kaatst dezelfde vraag weer terug. Full contact vraagt Ivan en Bas zegt ja. Echt?! zegt Ivan met een nog grotere lach op zijn gezicht. Ja antwoordt Bas, ik maak je helemaal kapot jongen! Ivan lacht en zegt de uitdaging graag aan te gaan, wanneer? Bas antwoordt over een maandje of zo? Dat we het groots aanpakken? Ivan stelt voor om het vanmiddag al te doen en Bas antwoordt daar nog even over na te denken. En Ivan schiet in de lach… Of het vandaag zal gebeuren weten we niet, we houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *