Definitief: stoppen met Arjuna

Definitief: stoppen met Arjuna

Gabriëlle en Mark hebben eerder al een gesprek gehad op de schommelstoel. Het ging over de personal trainer in Utopia, Arjuna. Hij kost natuurlijk ook geld en aangezien Gabriëlle al zover gevorderd is zal ze het ooit alleen ook moeten doen. Vanmorgen spraken Mark en Gabriëlle met Arjuna om hun keuze kenbaar te maken.

Als Arjuna nog even met Bjorn aan het praten is haalt Gabriëlle lichtelijk gestrest Mark op. De twee gaan aan de keukentafel zitten en daar neemt Gabriëlle het woord. We zijn zes maanden verder, drieëndertig en een halve kilo. Zoals je weet, zitten we in de crisis. Ik zat er best hard over na te denken om een paar stappen terug te doen. Omdat we in de crisis zitten loop ik er niet goed bij en ik wil er ook goed uitzien. Arjuna lijkt het wel te begrijpen maar geeft haar wel wat tips mee. Het is belangrijk dat je niet terug gaat vallen. Maar hij heeft er vertrouwen in dat Mark en Ivan haar daarbij gaan helpen. Gabriëlle lijkt zichtbaar opgelucht na de positieve woorden maar wil graag wel contact blijven houden. En natuurlijk wil ze niet meer zo zwaar worden dan dat ze al was. Dat merk ik ook antwoordt Arjuna. Ik weet dat je het kan. Je moet lekker doorpakken. Je kan me bellen, dag en nacht. En ik vind het niet erg om af en toe langs te komen om te kijken hoe het gaat. Dan kom ik gezellig langs en dan gaan we er nog even tegenaan en dan zie ik jullie ook nog een keertje. Het gezelschap besluit dat Arjuna nog deze maand in dienst blijft als personal trainer en dat het daarna stopt. Nog drie keer, dat betekent dat we nog wel even moeten rammen zegt Arjuna met een lach. En geeft Gabriëlle nog voor een laatste keer een waarschuwing, o wee als je aankomt, dan ben ik snel terug. Daarna gaan Arjuna en Gabriëlle lekker sporten met een aantal andere bewoners.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 17:30

    Je moet eens kijken wat liefje heeft en nog zal krijgen van mark .arjuna kost geld ja , maar verder gebruikt ze niet veel volgens mij .die anderen zitten om de haverklap bij de kapper verven knippen e.d. Roken dat ze starogen . Zij heeft toevallig rasta haar en ook daar moet soms wat aan gedaan worden. Je haalt de gelukszoekers er zo uit . En de luiaards ook

  2. Hortence at 16:34

    Mark,wilt stoppen met Arjuna.maar wilt wel een kledinglijn voor Gina .Ik kan het niet meer volgen.Aan de ene kant bezuinigen en de ander kant uit geven aan de ideeën van zijn liefje.Brood wordt weg gegooid ,dat gegeven kan worden aan de kippen .Dat brood in water doen en de kippen hebben wat.

  3. Maria at 12:00

    soms lijkt het wel of Gabriélle in Utopia is gekomen om af te vallen en een personal trainer te krijgen, wat heeft het er toe bijgedragen voor utopia dat zij is afgevallen, alleen voor haarzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *