Vannacht zijn er een aantal grappen uitgehaald

Vannacht zijn er een aantal grappen uitgehaald

We gaan nog even terug naar vannacht, een aantal grappenmakers zijn namelijk bezig geweest. Naomi en Gaby vonden het leuk om wat grappen uit te halen en hebben hun plannen in de nacht uitgevoerd.

Naomi en Gaby besloten om de wc te saboteren. Terwijl de meeste bewoners liggen te slapen sloop het duo door de loods. Gewapend met folie betreden zij de wc. En spannen het folie over het toilet. Het blijft niet zo heel goed zitten, maar de dames nemen er genoegen mee. Maar daar laat het tweetal het niet bij, de koffie wordt ook nog onder handen genomen. Zo mengen zij chiazaad en wasabi door de gemalen bonen. Bjorn en Ivan waren ook nog wakker en bezig in het kantoor. Ze hoorde regelmatig gelach en vertrouwde de boel niet. Ze weten al een beetje wat er speelt en besluiten ook wat grappen uit te halen. Wanneer Gaby en Naomi op bed liggen, pakt Ivan hun schoenen. Samen met Bjorn spuit hij deze vol mayonaise en ketchup. Maar ook zetten de heren een halfvol glas melk in de kledingkast. Het is de bedoeling dat dit glas omvalt wanneer Naomi of Gaby de deur opentrekt. Nadat alle grappen zijn klaargezet, nemen de heren nog een hapje eten en gaan daarna ook lekker slapen.

De volgende morgen is Cees als eerste wakker, hij ruikt als eerste onraad als hij naar de wc gaat. Het lichtknopje werkt niet, ook in het damestoilet niet. Een half uur later komen Bas en Cees elkaar tegen in de keuken. Die twee meiden waren hier bezig zegt hij tegen Bas. Bas antwoordt dat hij inderdaad ook wat gehoord heeft vannacht.Ook Wim was vanmorgen de pineut, hij wilde koffie zetten en toen deze klaar was nam hij een slok. Niet veel later loopt hij naar de keuken en spoelt de koffie weg. Daarna gaat hij zijn tanden poetsen. Cees ziet het allemaal gebeuren en weet al wat er ongeveer aan de hand is. Hij ruikt aan de koffiepoeder en zegt heb jij er al aan geroken? Een debiel heeft er wat doorheen gegooid. Komijnpoeder constateert hij. Wat een stel idioten. Ik heb gisteravond het laatste pak erin gedaan! Als Ivan de keuken in loopt vraagt Wim of hij iets van die grap af weet. Ivan antwoordt dat hij het niet gedaan heeft maar de grappenmakers wel heeft teruggepakt. Ook Wim merkt op dat er folie op de wc pot lag. Wat later worden Naomi en Gaby wakker. Gaby stapt in haar schoenen en voelt al snel een substantie van mayonaise en ketchup. Snel liep Gaby op haar hakken om een handdoek te pakken. Dan komt Naomi de vide op. Gaby vertelt wat er gebeurd is en Naomi kan er wel om lachen. Daarna trekt ze het deurtje van haar kast open. Net op tijd ziet ze het glas met melk staan wat over haar heen moest vallen. Gaby stond erbij en zegt nu is het oorlog! We zijn benieuwd hoe dat af gaat lopen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 08:00

  Met etenswaar behoor je niet dergelijke grappen uit te halen. Dat geldt voor iedereen niemand uitgezonderd.

  Maar wisten de meiden wel dat dit het laatste pak koffie was???
  Dat zegt Cees pas de volgende ochtend.

  Ik wil zelf eerst horen, hoe Gaby (welke toon) gezegd heeft “nu is het oorlog”. Want het is mij al vaker opgevallen dat wat in bovenstaande verslagen staat, vaak wel meevallen, als je ziet en hoort in welke context iets gezegd wordt. Of te wel de soep wordt niet zo heet gegeten, als hij wordt opgediend.

 2. anneke at 14:19

  Wat Jr jammer vindt je kan wel eens een grape uit halen maar waarom met etenswaar dat is toch zonde vooral omdat het de laatste pak was.
  En met mayonaise en ketchup , ben ik misschien van de oude stempel maar om met eten te knoeien is jammer ze hebben het al niet zo breed
  Had dan in de schoenen met prut van de akker met water gedaan kost niks , maar waarom moet dit ga slapen hoef je ook niet zo laat je bed uit te komen .
  Hou op met geintjes en ga wat verzinnen wat geld op brengt ,en niet van die stomme dingen van als je dit of dat doet geld betalen

 3. Maria at 13:31

  wat gek toch dat ik het niet zo kan waarderen als er grappen met eten wordt uitgehaald, ze kunnen beter gewoon lekker slapen als het nacht is, dan zijn ze de volgende dag weer lekker fris om het een en ander te doen, wat zal het daar stinken op die slaapplaatsen, zou er nog niet voor duizend euro willen liggen.

 4. adriana46 at 13:30

  Nu is het oorlog..?
  Wat een rare uitspraak!
  Mogen alleen Gaby en Naomi ‘grapjes’ uithalen en als Ivan en Bjorn, hen met deze grappen willen ‘bestraffen’ met ook ‘grappen’, dan ineens is het ‘oorlog’. Gewoon een kwestie van; poets weder poets. En die grap van de dames: de laatste pak koffie verspillen, (terwijl er nu al zo’n tekort is door het geldgebrek) deze ‘grap’ vind ik dan ongepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *