Benjamin is de laksheid van Gaby zat

Benjamin is de laksheid van Gaby zat

Vorige week hebben de bewoners met elkaar afgesproken dat er elke maand een stichting centraal komt te staan. Gaby neemt het voortouw en regelt de eerste.

Als Benjamin en Bjorn buiten zitten te genieten van het zonnetje, vertelt Benjamin dat hij de stichting waar Gaby mee in zee wil gaan wantrouwt. Ik ben even in de stichting gedoken en ik vertrouw het gewoon niet zegt Benjamin met enige zorg. Benjamin vindt dat het hoog nodig tijd is voor een goed gesprek met Gaby. Hij heeft haar tenslotte eergisteren ook al aangesproken waarom er nog steeds niks is geregeld. Geïrriteerd vertelt Benjamin dat Gaby heeft beloofd om het op de webshop te zetten, maar tot de dag van vandaag staat er nog niks online. Gauw onderbreekt Bjorn Benjamin. Hij geeft aan dat Gaby gisteren wel spullen bij hem heeft aangeleverd, maar dat hij er niks mee gedaan heeft.

Het is zo’n natte vinger werk. Zij heeft die stichting ook helemaal niet benadert, of gezocht. Dit is gewoon een aanvraag van de stichting zelf. Ik heb die mail nog eens een paar keer doorgelezen, maar er klopt gewoon geen zak van zegt Benjamin. Hij is de laksheid van Gaby zat!

Het lijkt erop dat Benjamin er echt mee in zijn maag zit. Hij wil graag meewerken aan goede doelen, maar op dit moment heeft hij geen vertrouwen in de stichting. Het is toch vreemd dat een stichting geen geld heeft voor een eigen website? Ik krijg er een vieze smaak van in mijn mond aldus Benjamin.

Bjorn kan zich goed in het verhaal van Benjamin vinden. Hij vindt dat het lastig is om tot Gaby door te dringen. Ze wil iets, dan doet ze iets twee seconden en dan laat ze het weer vallen. Dan is het toch niet haar dingetje.

De twee mannen vinden het normaal dat Gaby zoekende is naar wat zij wel en niet wil. Maar als Gaby een opdracht aanpakt moet zij deze wel afmaken. Of zij het nu wel of niet leuk vindt. Benjamin besluit het gesprek van morgen af te wachten om dan vervolgens actie te ondernemen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Merel at 15:45

  Wel vind ik de uitspraken van Benjamin vrij flauw, want Gaby is nu best bezig qua tekenen. Hij kan beter eens goed kijken naar Stefanie, zij doet nog minder en vind een nachtje doorhalen en anderen uit hun slaap houden leuker.

 2. Merel at 15:44

  Toet,

  Gaby heeft voor zover ik weet geen dansschool, maar dat kan wel.
  Stacey Rookhuizen had op haar 17e al een eigen platenlabel dus qua leeftijd kan het zeker. Kijk ook eens naar al die youtubers, die zijn vaak jong en hebben mede daardoor een eigen bedrijf opgezet. Zo is er een nederlands meisje van 15.
  Gaby, is zelfs nog leerling kapster, dus nog niet officieel kapster zoals Gina en dat staat overigens op de site van Sbs onder haar paspoort.

 3. Druif at 17:17

  Ach , een wijkgebouwtje ofclubhuis een aantal kinderen en iets voordoen dan “denk” je op de leeftijd van 18 dat je een dansschool hebt 😉 ze moet zelf nog helemaal volwassen worden . Dat zegt niet dat ze slecht is hoor , alleen nog niet volwassen

 4. Toet at 15:58

  Ik vertrouw ze niet.Heeft zo gezegd een dansschool in Rotterdam ja ja .Gij geleuft dat nou ik niet.Op die leeftijd heb je geen dansschool.Hoor haar ook niet meer bidden en waar is dat kruis.

  • Wil at 18:11

   Gaby gelooft in haar eigen leugens, idd sportschool op je 18 e kan niet, zo ook haar danslessen, ze bakt er niets van,en haar geloof?????? Ik weet het niet, waarschijnlijk ook verzonnen, en zo hard verzonnen dat ze het zelf ECHT geloof wat ze vertel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *