Bas wil een groep voor dieren oprichten

Bas wil een groep voor dieren oprichten

Zoals we wel weten zijn er in Utopia verschillende groepjes. Zo hebben we het BV groepje, de samenleving en goede doelen. Bas heeft daar een mooie aanvulling op en wil een groep voor dieren oprichten. Hij vraagt Naomi wat ze ervan vind.

Op een slaapkamer bespreekt Bas zijn plan. Wat nou als jij er ook gewoon uitstapt (de BV groep) en we beginnen onze eigen groep de boerderij. Naomi lacht en lijkt het toch niet zo’n goed idee te vinden. Bas legt zijn plan verder uit. Volgens hem is het niet terecht dat de BV groep beslist over de dieren. Niemand in die groep heeft ooit een koe gemolken. Naomi snapt het wel maar verwacht niet dat de BV groep zich met de koeien gaat bemoeien. Ik wil ook niet uit de BV groep stappen. Maar ik zal erover nadenken voegt ze eraan toe. Prima antwoordt Bas, want deze boer heeft een boerin nodig lacht hij.

Verder is het vrij rustig in Utopia, het zwembad kan ondanks het mooie weer niet echt gebruikt worden. Het zit vol met alg en het water ziet dus groen. Er moet dus iets aan gedaan worden. Bas wilde het wel leeg laten lopen maar dat hoeft volgens Nicole niet. Bepaalde chloor tabletten zou voldoende moeten zijn. Verder is Benjamin nog bezig geweest met stichting Heppie. Hij wil een leuke dag voor deze stichting organiseren en deelt zijn plannen met Rob.Ik wil dit er eigenlijk gewoon doordrukken. Dit weekend is gewoon super hard, omdat nu alle vakanties beginnen. Dat is voor Heppie super vet en tja, ik doe het uit liefde, zegt Benjamin. Rob vindt het idee van Benjamin super tof en wil hem hierbij graag ondersteunen. Morgen zal Benjamin tijdens het centraal zijn idee aan de rest van de groep vertellen. Goed bezig Benjamin!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *