Vroege productiviteit in Utopia

Vroege productiviteit in Utopia

Een nieuwe dag is aangebroken in Utopia, en vanmorgen waren er al een aantal bewoners er vroeg bij. Zo zagen we Naomi de koeien verzorgen en Bas de geitjes Gerrie en Gerda. Naomi dook na de koeien niet meer het bed in nee, ze ging verder met het maken van een lounge set. Bas bleef ook gewoon wakker, na wat knuffelen met de geitjes ging hij het zwembad verder schoonmaken. Deze is namelijk nogal groen van de algen. En heeft dus een grondige schoonmaak nodig. Cees was weer vroeg te zien in de keuken en uitte daar zijn onvrede over het schoonmaken tegenover Mark. Bjorn deed gisteren erg moeilijk, na veel aandringen heeft Cees hem aan het schoonmaken gekregen. Het geklaag gaat nog even door en Mark bekijkt het vooral van de positieve kant. Het is nu tenminste lekker schoon! Inmiddels is iedereen wel zo’n beetje wakker en wordt er alweer gewerkt in het kantoor. En sommigen maken zich klaar voor een nieuwe dag, wat zal er vandaag allemaal nog meer gebeuren?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *