Utopia nieuwtjes 17 juli

Utopia nieuwtjes 17 juli

Het Utopia nieuws van 17 juli vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Bas en Mark hebben in het kader van een beetje uit de hand gelopen eerlijkheidstest 150 euro bij Bjorn verstopt. Bas wil het opbiechten maar Mark wil het met een sisser af laten lopen…
 • Als Mark en Bjorn aan het werken zijn in het kantoor hebben de twee en klein “conflict”. Mark geeft Bjorn commentaar over de organisatie van de Utopia markt. Het zou onduidelijk zijn en hij moet continu erachter aan lopen. Zo zijn er bepaalde facturen nog niet weg gedaan van markthouders en een straatartiest. Ook bleef Bjorn gewoon praten en bleef de regie zender check roepen. Bjorn antwoordt dat de batterijen niet goed waren en hij daar ook niets aan kan doen. Als Bjorn terugkomt op bepaalde facturen die verstuurd zou moeten worden geeft Mark geen antwoordt meer. Bjorn is er helemaal klaar mee….
 • Bjorn loopt erg kwaad rond, nadat hij aangesproken is door Mark. Hij lijkt niet te genieten, wanneer zal de bom barsten?
 • De loungebank van Naomi is af, ze heeft het vanmorgen afgemaakt.
 • Er is voortaan oploskoffie in Utopia in het kader van bezuinigingen aldus Rob. Naomi is benieuwd hoe je daar koffie van maakt en na een “cursus” van Rob probeert ze of het iets is.
 • De bewoners hebben ook al een centraal gehad, het volledige verslag lees je hier terug.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Wil at 10:39

  Een rotstreek van mark en bas, zo laag!!!!!! Een eerlijkheidstest? Wie is hier nu niet te vertrouwen? En met een sisser af laten lopen ? Dat zal niet gebeuren want de markt komt er aan, mensen genoeg!!!!!!

  • Mjo at 11:10

   Helemaal met je eens beste @Wil.

   Als er iemand een eerlijkheidstest zou moeten ondergaan, dan zijn het Bas en Mark zelf wel.

   • anneke at 13:27

    Hebben die twee (sorry dat ik het schrijf hufters )niks beters te doen , ze zijn zelf niet te vertrouwen met geld gaat elke keer als ze geld nodig hebben voor die rare geintjes de kluis open of hebben ze het onder de matras leggen voor het volgende testje.

 2. David Brigham at 10:22

  Knap overigens, dat jullie (UTVS) trouw verslagen blijven posten ondanks de vakanties en ondanks dat er in Utopia weinig gebeurd. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *