Gaan Gina en Naomi modder worstelen?

Gaan Gina en Naomi modder worstelen?

De YOLO challenges blijven binnen stromen, rare opdrachten die de bewoners uit moeten voeren en als deze uitgevoerd zijn krijgen de bewoners geld. Vanmiddag kwam er ook weer een opdracht binnen. Dit keer voor Gina en Naomi.

Naomi zit achter de laptop als ze een mailtje leest. Blijkbaar met slecht nieuws… Nee alsjeblieft, serieus?! Zegt Naomi vol ongeloof. Waarom?! en slaat vervolens haar handen voor haar ogen. Gina zit erbij en zegt een studentenvereniging uit Amsterdam wil dat wij gaan modder worstelen op de akker voor 150 euro. Maar Naomi ziet de opdracht niet echt zitten, ik ben geen varken voegt ze eraan toe. Ik ga niet worstelen in de modder. Daarom besluit Naomi een vervanger te zoeken. Nicole wil er helaas niet aan mee doen maar Stefanie wil het wel doen. Voor de zekerheid vraagt ze ook nog aan mede bewoner Gaby maar helaas heeft ze er ook geen zin in. Wie er nou precies gaat worstelen is onbekend, Naomi waarschijnlijk niet maar we hebben gehoord dat het vanavond om 20:00 uur plaats zal vinden. We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 08:23

  Ik vind niet dat men zomaar alle YOLO challenges hoeft te accepteren. Dit alleen maar om het geld. Het moet ook “leuk” blijven. De “buitenwereld” kan wel van alles verzinnen.

  Bovendien moet men ervoor zorgen, dat iedere bewoner eens aan de beurt komt voor een YOLO challenges. Niet dat telkens de zelfde bewoners de klos zijn.

 2. anneke at 18:06

  Wat een rare dingen moeten er gedaan worden voor geld , kunnen ze niet op en andre manier aan geld komen.
  De enige mannier is volgens mij als er weg gestemd wordt er geen nieuwe er meer in, ook als er een zelf weg gaat des te minder der zijn kost ook niks en zo worden er minder en ben je het einde van het jaar er klaar mee.
  Ze geven de nieuwe bewoners geen kans of de persoon moet geld mee brengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *