Cees krijgt een nieuw matras

Cees krijgt een nieuw matras

Er was een storing op de live streams waardoor er lange tijd geen beeld was. Dit is inmiddels weer opgelost door het technische team van Utopia. Wat is er zoal gebeurd? We zullen weer eens wat nieuwtjes plaatsen.

Er is namelijk goed nieuws voor nieuwste bewoner Cees. Zoals velen weten heeft hij last van een rugprobleem. Daarom slaapt hij tijdelijk in het cordwood huis. En dat is eigenlijk neit de bedoeling, daarom is er gisteren in het centraal afgesproken dat er 150 euro besteed gaat worden aan een beter matras zodat Cees weer gewoon in de loods kan slapen. Echter is er net een positief mailtje binnen gekomen. In het kantoor nemen Bjorn en Cees deze door. Het komt erop neer dat hij een nieuw matras krijg voor een zacht prijsje. En dat bevalt Cees wel, zal ik je eens wat vertellen zegt Cees tegen Bjorn. Dit is hetzelfde matras als wat ik thuis heb! Snel gaat hij dan ook naar Mark om te vragen of het mogelijk is financiëel gezien. Mark geeft hem een go, dan hebben we weer een blije Cees en een blije groep in verband met het cordwood. Is dat even boffen Cees!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *