Stefanie verwacht dat Cees geen toekomst heeft

Stefanie verwacht dat Cees geen toekomst heeft

Stefanie en Wim hebben een gesprek op het rokersbankje gehad over Cees. Stefanie lijkt niet echt positief te zijn over Cees. En dan in het bijzonder over zijn verblijf…

Terwijl de twee op het bankje zitten zegt Stefanie dat het om vertrouwen gaat. Ik heb moeite om van het goede in mensen uit te gaan. Ze zullen zich eerst moeten bewijzen voor ze het voordeel van de twijfel geeft. Daarna begint Stefanie over Cees, ze heeft namelijk het gevoel dat hij een spelletje speelt. Ook al ontkent hij dat, ik geloof hem niet voegt ze eraan toe. Ik was blij dat Ivan er gisterenavond bij zat, anders was ik weggelopen. We laten elkaar de komende tijd met rust. Wim kan zich ook wel in het verhaal van Stefanie vinden. En vindt het dan ook niet raar dat het vertrouwen er nog niet is. Vertrouwen moet je kweken en verdienen, dat heb ik precies hetzelfde. Ook vindt Wim dat Cees overdrijft, zo wilde Wim gisteren de droger leeghalen maar voordat hij er tijd voor had was het al gedaan. En daar was Wim niet blij mee want hij wil het gesprek nog eens aangaan met de nieuweling. Cees wil Stefanie wel leren kennen vertelt ze verder maar Stefanie denkt dat dat niet meer gaat lukken. Ze geeft de nieuweling nog een halve maand… Hoe zal de toekomst van de nieuweling eruit gaan zien? Zal hij genomineerd worden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Mieke at 07:08

  Stefanie is ook niet mijn favoriete bewoner, maar Cees vind ik echt vreselijk irritant, hij meent dat hij alle wijsheid in pacht heeft. Hij is wel een goede huisman en hij mag mensen best wel aanspreken als ze er een puinhoop van maken maar de manier waarop hij dat doet slaat echt nergens op. Hij is arrogant en een betweter.
  Voor mij is Bas de favoriete Utopiaan!!

 2. anneke at 13:44

  Hebben we een nieuwe onrusstoker genaamd Stefanie wat een vervelend mens is dat , de eerste paar weken janken daarna dat gedoe met Rob die ze niet kan krijgen
  Dan gaan we toch Cees pesten ,mocht niet in de keuken nu wel maar als het nog niet genoeg is zwart maken bij anderen die het ook niet zo hebben op oudere mensen.
  Weet je wat ze moeten doen , goed sparen zoveel dat als ze iemand niet leuk vinden er meteen eruit kan.
  Ik vindt het toch niet normaal dat het er wel van gaat komen.
  Voor de gene die er na de stemming in komt bedenk voor dat je erin gaat met wat voor personen je te maken gaat hebben.

  • David Brigham at 15:09

   Na USA ook Duitse Utopia gesloten — wat zijn wij dan makke schepen (kijkers):

   ===
   De Duitse versie van het Nederlandse tv-project Utopia, Newtopia, wordt stopgezet. Vrijdag al is de laatste uitzending en de directe beeldverbinding via internet is maandag uitgeschakeld.
   Dat meldt omroep Sat.1 maandag.

   Het was een realityprogramma waarin vijftien mensen op een soort boerderij geïsoleerd in bossen ten zuidoosten van Berlijn een nieuw leven vorm probeerden te geven. Hun reilen en zeilen is rechtstreeks uitgezonden.

   Het project begon in februari en zou zeker een jaar duren. In april verschenen al berichten in Duitse media dat het programma niet echt een realityshow was omdat de makers achter de schermen zouden ingrijpen.

   Een producente zou bij voorbeeld ‘bewapend’ met een krat bier de hoeve zijn binnengegaan om de deelnemers te vertellen wat ze moesten doen. Van de eerste 2,8 miljoen kijkers waren minder de helft over.

   De Nederlandse versie van het realityprogramma van het bedrijf van John de Mol wordt uitgezonden door SBS en ging begin 2014 van start.

   Door: BuzzE

 3. Toet at 13:23

  Stefanie moet er uit .Voegt niets toe.Eerst deed ze de kop niet open janken en zielig doen .Nou ik kan je vertellen die knijpt de katten in het donker.Is er eindelijk iemand die zonder dat het hem gevraagd wordt alles aanpakt is het weer niet goed.Dat komt door zijn leeftijd .Was hij jong geweest dan besprong ze hem gelijk.Stumpert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *