Cees heeft paniek om shag

Cees heeft paniek om shag

Gisteren schreven we er ook al kort over, er zou sprake zijn van een komend shag tekort. Dit omdat Cees zijn shag heeft uitgeleend tijdens de Hollandse avond. Hij wilde toen al enige compensatie maar vanmorgen was er dus weer paniek. De shag is zo goed als op…

We zien Cees haastig zoeken naar shag, hij rommelt in zijn pakje wat bijna leeg is. Als hij Bas ziet vraagt Cees of hij nog iets heeft. Bas antwoordt dat hij het bij anderen moet vragen. Echter vindt Cees dat geen goed idee, hij heeft eerder al nee terug gekregen. Tot grote ongenoegen van de nieuweling. Zijn pakje wordt wel leeg gerookt door anderen. Bas wil zijn medebewoner toch ewl helpen. Ik heb nog wel genoeg voor ons stelt hij hem gerust. Ook adviseert hij hem voortaan niets meer uit te lenen aan mensen die nooit iets afstaan. Het is stom maar het moet!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. theo 076 at 09:52

    dit doet mij sterk denken aan de bajes,ook altijd dezelfde zonder shag,van iedereen draaien en nooit iets terug,dus daarom :ik voor mezelf en mezelf voor ik ๐Ÿ™‚

  2. anneke at 14:17

    Voordat hij erin ging hadden ze toch over minder roken , had zelf een voorraad mee genomen en niks verteld tegen de rest , hun vertellen ook niet alles en delen ook niks met elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *